Afacerile cu dezmembrări sunt deja activităţi cu istorie îndelungată, destul de răspândite în ţară. Acestea roiesc în jurul tendinţei de cumpărare a publicului, respectiv preferinţa pentru maşini second hand de import, întrucât sunt mai accesibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De cele mai multe ori bugetul disponibil dictează alegerile făcute în ceea ce priveşte investiţia în piesele auto necesare. Trebuie spus însă că există o selecţie anume de piese ce pot fi comandate din centrele de dezmembrari auto Craiova sau de oriunde ar exista acestea. Unele centre de acest gen au gamă de piese în funcţie de marcă. Wolcar spre exemplu include în lista sa varietate de piese pentru Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Porche şi Volkswagen.

Ce puteţi cumpăra de la centrele de dezmembrări

Printre cele mai căutate piese sunt cele de caroserie şi de interior, dar veţi găsi de asemenea electrice, piese pentru motor, transmisie sau climatizare. Unele dintre acestea sunt specifice pentru anumite modele de maşini, altele pot fi compatibile cu mai multe tipuri de maşini.

Despre cât de rentabil este să apelaţi la astfel de achiziţii, rămâne o chestiune personală. Nu pot fi însă ignorate anumite avantaje:

  • Acum în varianta online este cu atât mai simplu să cumpăraţi, dar mai întâi de toate să găsiţi astfel de piese. Centrele de dezmembrări au stoc propriu de piese şi îl gestionează practic. Disponibilitatea acestora este o chestiune de câteva minute în cadrul paginii online.
  • Totul este mai rapid şi mai accesibil. Fără să mai depindeţi de vreun program sau alte detalii ce ţin de program, puteţi comanda oricând. Cât despre preţuri, acestea sunt şi la jumătate faţă de piesele noi, aftermarket, cu aceeaşi calitate - dat fiind că sunt originale.
  • Aceleaşi avantaje ca în cazul oricărei achiziţii, cu garanţie oferită - spre exemplu cei de la Wolcar oferă garanţie cu durata de 3 luni şi înainte de a expedia o piesă, o vor testa pe bancul de lucru.

O astfel de soluţie este chiar unică în cazul celor care deţin maşini foarte vechi. Vorbim despre pasionaţii de maşini de epocă spre exemplu sau în orice caz maşini ce nu se mai fabrică. Prin urmare piesele diverse de care ar avea nevoie nu le pot găsi cu aşa mare uşurinţă.

Aşadar, profiul cumpărătorului este cel care are de întreţinut o maşină nu foarte nouă, care îşi caută soluţii mai economice, la îndemână, dar nu de compromis. Centrele de dezmembrări pot fi un răspuns potrivit pentru aceştia. Desigur, avantajele de cumpărător pot fi diferite de la caz la caz în funcţie de cei de la care cumpăraţi. Sunt şi centre locale, sunt şi cei care activează online. La Wolcar pot fi comandate piesele dorite cu ridicare de la centru sau trimitere prin curier. Tot la ei veţi găsi şi un service autorizat unde puteţi cere chiar înlocuirea pieselor în cauză şi rezolvaţi imediat ce ţine de întreţinerea maşinii.

Cei interesaţi regăsesc detalii şi stocul disponibil în cadrul paginii oficiale, vw-dezmembrari.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.