Puţine echipe din fotbalul mondial sunt mai sigure pe şansele lor de succes în competiţiile interne decât este Bayern Munchen. Nemţii au unii dintre cei mai privilegiaţi fani din Europa şi nu numai, titlurile fiind o obişnuinţă pentru formaţia de pe Allianz Arena. Cu toate acestea, sezonul 2022-2023 este unul care oferă provocări nebănuite suporterilor, conducătorilor şi jucătorilor bavarezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După plecarea lui Robert Lewandowski la FC Barcelona, tehnicianul Julian Nagelsmann nu a primit niciun înlocuitor de clasă, iar lipsa polonezului s-a simţit tot mai mult, de la lună la lună. Astfel, Bayern se vede pusă în postura de a duce o luptă grea pentru titlul din Bundesliga, lucru pe care nu l-a mai făcut de foarte mulţi ani. Cu toate acestea, echipa din Munchen rămâne favorită. Iată ce indică şi cotele la pariuri sportive fotbal.

Bayern Munchen rămâne favorită la titlu

Considerată de mulţi fani neutri drept simbolul fotbalistic al conceptului de competitor neloial, formaţia Bayern Munchen a cucerit ultimele zece ediţii ale campionatului Germaniei. Motivul pentru care nemţii sunt criticaţi de unii fani ai fotbalului constă în strategia lor de a transfera în mod frecvent cei mai buni fotbalişti ai rivalilor din campionat. Astfel, cluburi precum Borussia Dortmund sau RB Leipzig au fost deseori incapabile să îşi păstreze vedetele şi să poată opune rezistenţă lui Bayern.

Lucrurile par a se fi schimbat, odată cu apariţia pandemiei. Bayern nu a mai avut aceeaşi forţă financiară, iar fotbalişti precum Erling Haaland, ajuns la Manchester City sau Christopher Nkunku, care va merge la Chelsea, nu au mai putut fi transferaţi pe Allianz Arena. Dacă ediţia 2021-2022 a Bundesliga a putut fi câştigată graţie calităţii lui Lewandowski, Sane sau Gnabry, actuala stagiune este mai dificilă pentru formaţia lui Nagelsmann.

Lupta la titlu implică trei echipe, iar jocul rezultatelor ar putea să aducă chiar şi formaţii precum Freiburg, Leipzig sau Frankfurt în discuţie. Marile lupte ale lui Bayern se dau, totuşi, cu Borussia Dortmund şi Union Berlin. Majoritatea fanilor o văd pe Dortmund drept principala ameninţare, graţie experienţei la nivel înalt şi a calităţii unor jucători precum Bellingham, Adeyemi, Moukoko sau Reyna.

Cotele la pariuri sunt şi ele cât se poate de sugestive. Bayern rămâne favorită certă la titlu, cota pentru un al 11-lea succes consecutiv al bavarezilor fiind de doar 1,25! Urmează Borussia Dortmund, cu o cotă de 6,00 şi RB Leipzig, cu 15,00. Surpriza campionatului. Union Berlin, are cota 23,00 pentru o surpriză istorică, iar câştigătoarea Europa League 2022, Eintracht Frankfurt, are cota 67,00, la fel ca SC Freiburg.

Drumul către finalul competiţiei este unul lung, iar aceste cote se pot modifica de la etapă la etapă. Pariorii pot profita de cota de 1,25 pe care o are Bayern şi pot alege să mizeze pe calitatea lotului din care fac parte oameni precum Sadio Mane, Dayot Upamecano sau Thomas Muller. În acelaşi timp, dacă crezi într-o surpriză reuşită de celelalte echipe implicate în lupta pentru primul loc, cotele lor îţi pot oferi satisfacţii mari.

Alege să pariezi cu responsabilitate şi ţine cont de modificarea cotelor. Prioritizează distracţia şi oferă-ţi posibilitatea de a trăi la intensitate maximă fiecare duel din etapele unui campionat special şi foarte puternic, aşa cum este prima ligă a Germaniei!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.