Ştim cu toţii, amenajarea unei terase sau a unui spaţiu exterior din grădină este incompletă fără o pergolă de calitate. Cu atât mai frumos va arăta totul dacă pergola este şi retractabilă. Aceasta se poate aduna într-un spaţiu mic, care să nu ocupe foarte mult din vedere, iar la lăsarea serii sau pe timpul ploii ori când razele soarelui sunt prea tari, o poţi trage la fel ca pe o cortină peste mese sau alt mobilier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemele de pergole sunt concepute şi produse în conformitate cu toate condiţiile meteorologice. În acest fel, poţi savura o cafea chiar şi dacă soarele are o putere mare ori dacă ploaia nu se opreşte. Ai la dispoziţie mai multe variante de culori pentru piesele metalice din aluminiu. Acestea pot avea acoperiş glisant şi posibilitate de rulare cu componente din aluminiu. De asemenea, dispun de un sistem inteligent de drenaj al apei.

În ceea ce priveşte avantajele acestora, pe lângă protecţia solară eficientă pe care o oferă, ai parte şi de un aspect estetic deosebit. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă din aceste produse de la furnizorul Coneltex, acestea fiind alegerea ideală de a transforma o grădină sau terasă într-un loc special de relaxare sau de petrecere. Pergolele au o calitate superioară şi pot fi solicitate pe dimensiunile dorite, fie că vorbim despre terasa unei cafenele sau a propriei case. De la aceeaşi sursă ai şi plase verticale şi jaluzele Cassette pentru corporaţii şi casnici. Detalii în acest sens sunt în pagina oficială.

Află mai multe despre pergole şi despre ofertele de la Coneltex

La Coneltex ai la dispoziţie o mulţime de pergole retractabile, pe care le poţi comanda online în funcţie de dimensiunile dorite. De asemenea, poţi solicita şi amenajarea completă a teraselor de la proiectare, până la design şi jardiniere - pentru terasele cafenelelor sau restaurantelor.

Cu ajutorul acestor pergole moderne şi elegante poţi oferi un decor elegant şi mai mult confort în spaţiul tău exterior. Informează-te şi despre structura pergolelor şi alege ce se potriveşte gusturilor tale.

Pergole de diferite tipuri pentru afacerea ta

Coneltex dispune de o gamă variată de pergole, ce îţi oferă posibilitatea să achiziţionezi ceva diferit pentru afacerea ta. Te poţi orienta către pergole clasice, seria Wave, seria Rolling Roof, plase verticale Vertix, jaluzele Cassette sau Rolling Roof. Pergolele clasice au un material de înaltă calitate din care sunt confecţionate şi aluminiu certificat CE şi ţesătură opacă. Aceasta este cu filtrare UV şi rezistenţă la apă. Pergolele de acest tip sunt rezistente la vânt şi la zăpadă.

Cele seria Wave sunt preferate de utilizatorii comerciali. Dispun de aluminiu cu certificat CE şi ţesătură opacă de calitate superioară. Controlul lor şi monitorizarea sunt de calitate germană, aşadar cu siguranţă poţi alege aceste pergole pentru afacerea ta. Pergolele seria Rolling Roof sunt o armonie perfectă între eleganţă şi tehnologie. Panourile de aluminiu se rotesc în jurul axei lor şi efectuează mişcarea de pliere, având un aspect deosebit şi elegant.

Contactează echipa la numărul de telefon sau la office@coneltex.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.