Unele familii care asteapta un bebelus sau au deja un copil mic se confrunta cu o dilema in ceea ce priveste alegerea patutului potrivit. Pentru cei care dispun de camere spatioase sau sunt dintre cei care prefera sa achizitioneze un patut ce poate fi folosit pana cand cel mic implineste 4-5 ani, le sugeram sa cumpere un patut din lemn. Motivul ar fi acela al ergonomiei spatiului, al utilizarii patutului pentru o lunga perioada de timp si al coloritului acestora, care se armonizeaza perfect cu orice tip de mobilier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patuturile din lemn sunt realizate din lemn natur vopsit cu vopsea pe baza de apa sau au finisaje naturale. Pentru a raspunde nevoilor copilului mic, creatorii au realizat patuturi din lemn cu sistem de leganare. Daca acest sistem era utilizat in special pentru leagane sau alte jucarii, a putut fi adaptat si pentru patuturile din lemn, avand si posibilitatea de eliminare cu ajutorul unor picioruse.

Dintre patuturile din lemn ce pot fi achizitionate din magazine sau prin comenzi on line va prezentam cateva modele. Unul dintre tipurile de patuturi din lemn solicitat frecvent de clienti din intreaga tara este “Patutul cu sertar si leganare Wenge”. Este confectionat din lemn de stejar si pal, cu finisaje elegante cu lac ecologic. Are posibilitatea de fixare a saltelei pe 3 nivele reglabile adecvat varstei copilului. Structura sa rezista pentru a putea fi utilizat pana cand copilul implineste 3-4 ani. Are un sistem silentios de leganare, iar in partea inferioara are un sertar compartimentat pentru depozitarea diferitelor obiecte. Marginile sunt rotunjite in scopul protejarii celui mic, iar unul din grilajele laterale este rabatabil. Suportul pentru saltea este realizat din lamele de lemn cu scopul de a permite aerisirea constanta a acesteia. Patutul este dotat cu saltea tip sandwich cu dimensiuni adecvate si rigiditate perfecta pentru dezvoltarea corecta a muschilor spatelui si a coloanei. Este tratata antimucegai si antialergeni pentru a nu dauna sanatatii celui mic. Husa saltelei este detasabila si lavabila.

Un alt tip de patut ce corespunde nevoilor copilului de odihna si confort este “Patutul din lemn cu lateral culisanta”. Acest model are un design placut, nu include saltea sau spatiu pentru depozitare. Laterala culisanta permite accesul usor al celui mic in si din patut. Structura de asezare a saltelei este din lamele din lemn pentru ventilarea saltelei si poate fi pozitionata pe trei trepte de inaltime. Finisajele sunt realizate in nuanta de lemn de cires, cu lacuri si vopsele ecologice conform standardelor de calitate europeana.

Daca aveti in dormitor mobilier alb, puteti alege varianta”Patut cu sertar si leganare Alb”. Structura este realizata din lemn de fag, vopsit cu vopsele ecologice, iar suportul pentru saltea este lamelar pentru o aerisire constanta si perfecta.  Sistemul silentios de leganare se utilizeaza daca este necesar pentru bebelusi, ulterior putand fi interupt eliminand piciorusele adiacente. Una dintre laterale este rabatabila, iar salteaua poate fi pozitionata pe trei nivele de inaltime. Acest patut are in dotare saltea tip sandwich cu husa colorata, detasabila si lavabila. In partea inferioara are sertar spatios. 

Pentru mai multe modele accesati site-ul www.nichiduta.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.