Husele pentru telefon au fost concepute în special pentru protecţia acestor dispozitive mobile. Ulterior, acestea au fost dezvoltate drept o metodă de a-i oferi telefonului o altă interfaţă. Astăzi, husele rezistente au şi un aspect plăcut, care protejează în acelaşi timp şi dispozitivul tău. Păstrează telefonul în siguranţă cu huse bine alese şi de calitate!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste accesorii pentru telefonul tău sunt o modalitate potrivită de a-l proteja şi de a-i schimba aspectul ori de câte ori vrei. În funcţie de modelul dispozitivului tău, poţi alege dintr-o gamă largă de huse telefoane de pe site-ul team-mobile.ro. Magazinul online cuprinde o varietate de huse pentru Oppo, iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus şi Xiaomi. De asemenea, poţi comanda şi huse cu blăniţă pentru un aspect mai haios.

Husele pot fi doar pentru partea din spate sau 360 de grade. Cele din urmă oferă protecţie întregului telefon, fiind montate atât pe faţă, cât şi pe spate. Acestea sunt din silicon şi protejează telefonul tău de obiecte dure sau de lovituri puternice. Culorile disponibile pentru huse se regăsesc într-un număr mare şi pentru toate gusturile. De la albastru, galben, alb sau mov, până la Deep Navy, Emerald Green, Barbie, Cosmic Black sau Cloud White.

Alege marca telefonului, modelul şi apoi husa!

Pe site-ul team-mobile.ro trebuie să alegi marca telefonului, modelul şi apoi să navighezi printre sutele de huse potrivite. Majoritatea modelelor şi mărcilor sunt disponibile la acest magazin online, aşadar poţi începe căutarea husei potrivite pentru telefonul tău!

În plus faţă de aceste accesorii pentru telefon, mai poţi comanda şi folii de protecţie. În cazul în care doreşti o husă doar pentru spate şi pe partea frontală o folie de protecţie, tot pe site o poţi căuta. Sunt disponibile folii pentru Samsung, iPhone, Huawei, OnePlus sau Xiaomi.

În materie de accesorii pentru telefoane, ai la dispoziţie cabluri, încărcătoare reţea, adaptoare, baterii externe, căşti, carduri de memorie, accesorii auto, suporturi pentru telefon sau încărcătoare fără fir.

Gadgeturi de ultimă generaţie şi accesorii ideale

Team Mobile nu oferă doar huse şi folii pentru telefoane, ci şi alte accesorii. Poţi comanda online coolere pentru laptopuri, genţi, rucsac şi cabluri, cât şi tastaturi sau mouse-uri. De asemenea, găseşti o mulţime de accesorii gaming, boxe Bluetooth, adaptoare de priză, accesorii de fitness, stick-uri de memorie, sterilizatoare, ceasuri smart şi accesorii pentru ele.

În categoria de smartwatches ai la dispoziţie ceasuri inteligente, brăţări fitness, curele pentru acestea şi folii de protecţie pentru ecranul lor. Practic îţi poţi proteja foarte uşor orice dispozitive. Cu cât îi acorzi mai multă atenţie, cu atât va rezista mai mult la lovituri sau căzături.

Dacă nu ştii ce să alegi, poţi comunica la telefon cu echipa şi să le oferi informaţii despre ceea ce îţi doreşti. Consultanţii te vor ajuta să iei decizia corectă în materie de accesorii şi dispozitive, care să se potrivească perfect modului tău de utilizare. Livrarea produselor se face în cel mai scurt timp, aşadar vei beneficia de produsul ales foarte rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.