Cea mai tare competiţie fotbalistică din Europa a dovedit că îşi merită renumele şi pe parcursul partidelor din faza grupelor a actualei ediţii. Goluri incredibile, rezultate surprinzătoare, parade de neuitat, dar şi victorii categorice ale favoritelor. Toate aceste ingrediente au putut fi savurate de către fanii fotbalului în actuala stagiune a UCL, însă sezonul de primăvară promite să aducă şi mai mult spectacol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că faza grupelor a fost una care a adus o mulţime de succese ale favoriţilor, există deja câteva semnale cu privire la numele cluburilor care se vor lupta pentru trofeu. Acestea sunt sugerate şi de cotele oferite de către bookmakeri la pariuri Champions League - află din acest articol cum arată topul favoritelor la câştigarea trofeului şi alege echipa pe care să mizezi!

Ele sunt favoritele la pariuri pe Champions League

Parcursul din faza grupelor, dar şi forţa loturilor sunt argumentele în baza cărora s-au conturat deja numele principalelor candidate la cucerirea trofeului UEFA Champions League, în 2023. Iată care sunt echipele pe care bookmakerii şi nu numai le consideră a fi cele cu şansele cele mai mari:

Manchester City - cota 2,75 - “cetăţenii“ speră ca Erling Haaland să fie cel care le aduce, în sfârşit, mult-doritul trofeu. City înncearcă de mai bine de 10 ani să cucerească Liga Campionilor, însă un succes în acest sezon pare mai probabil decât niciodată. Tocmai de aceea, ei sunt principalii favoriţi ai competiţiei.

Bayern Munchen - cota 6,50 - mereu printre favorite în Liga Campionilor, Bayern s-a calificat lejer dintr-o grupă în care au mai participat şi Inter Milano, Barcelona şi Viktoria Plzen. Pentru Alphonso Davies şi Musiala urmează dueluri tari, însă nu există dublă pe care Bayern să nu aibă şanse să o câştige. Tocmai de aceea, nemţii sunt consideraţi favorita numărul 2 a competiţiei.

PSG - cota 7,00 - Lionel Messi şi colegii săi au avut parte de o grupă dificilă, din care au făcut parte şi Benfica, Juventus şi Maccabi Haifa. Francezii au obţinut calificarea şi sunt văzuţi drept favoriţii numărul 3 la câştigarea trofeului.

Liverpool FC - cota  9,00 - finalista ediţiei trecute, pe care a pierdut-o în faţa celor de la Real Madrid, are a patra şansă la un succes în 2023. Oamenii lui Jurgen Klopp nu au cel mai bun parcurs pe plan intern, însă s-au calificat în optimi în faţa lui Ajax şi Rangers, dintr-o grupă în care a mai participat şi Napoli.

Real Madrid - cota 11,00 - campioana en-titre are o cotă mare la un nou succes şi este doar a cincea favorită, în viziunea bookmakerilor. Cu toate acestea, oamenii lui Carlo Ancelotti nu pot fi niciodată excluşi din calcule.

Chelsea FC - cota 12,00 - campioana din 2021 se află într-o perioadă de tranziţie. Însă englezul Graham Potter a reuşit să îi facă pe londonezi să se califice dintr-o grupă cu AC Milan, RB Salzburg şi Dinamo Zagreb, pe care o începuseră prost. Chelsea este o echipă mereu capabilă de surprize, iar cota 12 pe care o are la cucerirea trofeului poate fi una care să merite încercată de către pariori.

Profită de cotele excelente la pariuri pe Champions League şi trăieşte la intensitate maximă meciurile din fazele superioare ale competiţiei. Cotele pe care ţi le-am prezentat pot suferi modificări pe durata competiţiei. Nu uita să pariezi responsabil şi să prioritizezi întotdeauna distracţia şi relaxarea! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.