Cauţi figurine mini pentru cadourile de Crăciun? Vrei să ştii care sunt cele mai iubite jucării care să nu ocupe mai mult de câţiva centimetri în poşetă? Citeşte în continuare pentru a afla răspunsul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Care sunt cele mai îndrăgite păpuşi pocket-size?

Se întâmplă des ca, odată ce ai ieşit pe uşă, să te regăseşti în braţe cu o multitudine de jucării. Renunţatul la ele nu este, de cele mai multe ori, o opţiune viabilă. Ce faci atunci când fetiţa are, pe bună dreptate, nevoie de jucării pentru lungă călătorie? Cea mai potrivită variantă e să apelezi la versiunea în miniatură a acestora. Vei reuşi astfel să împaci atât dorinţele fiicei tale, cât şi nevoile tale în materie de spaţiu. Dacă te întrebai ce să alegi şi care sunt brand-urile ce îţi pun la dispoziţie această opţiune, lista următoare îţi prezintă cele mai în vogă păpuşi mini.

1.     Mini Bratz

Aceste păpuşi, realizate de MGA Entertainment, au făcut ravagii în 2001 când au apărut pe piaţă. Pentru mai bine de două decenii, ele au continuat să domine topurile internaţionale iar acum, în 2022, brandul a adus o abordare cu totul nouă asupra mult apreciatelor păpuşi şi anume varianta mini a acestora. Începând cu luna Iulie, 2022, figurinele Mini Bratz ce nu depăşesc dimensiunea de 6 centimetrii, se pot regăsii pe rafturile marilor distribuitori de jucării. Ai acum posibilitatea să îţi încânţi fetiţa cu o variant travel friendly a celei mai iubite păpuşi. Fiecare sortiment mini reprezintă o replică identică a variantei de 25 cm, incluzând toate accesoriile şi detaliile fashion pentru care păpuşile sunt cunoscute. Profită de această şansă pentru a colecţiona întreaga gamă!

2.     LOL Dolls

Aceste păpuşi, deşi varianta originală măsoară aproximativ 25 de centimetrii, sunt mai populare în rândul copiilor datorită exemplarelor mini. De altfel, e posibil să nici nu fi ştiut de dimensiunea ”reală” a acestora. Figurinele LOL Dolls ajung la 7 cm, ceea ce le face potrivite pentru un segment larg de consumatori. Întocmai precum în cazul celor Bratz, ele reprezintă o copie exactă a variantei full-size, pentru ca destinatarul lor să se poată bucura de aceeaşi experienţă, dar ”sub microscop”.

3.     LEGO Friends

Ştiai că acest sortiment din gama iubitelor cuburi de construcţie vine la pachet cu păpuşi? Acestea nu sunt tipicele tale figurine LEGO pe care le găseşti în mod normal în cutie. Deşi prezintă aceleaşi caracteristici în materie de dimensiune, aprox. 4 cm, ele beneficiază de mai multe detalii şi accesorii comparativ cu figurinele standard. Astfel, aceste mini jucării LEGO Friends de pe Altex.ro pot fi utilizate atât împreună cu piesele de construcţie, cât şi în mod individual. Partea cea mai bună este că nu va trebui să alegi între cele cinci personaje principale; datorită dimensiunii lor, ele încap toate cu uşurinţă în orice buzunar.

Figurinele în miniatură au fost mereu apreciate pentru utilitatea şi versatilitatea lor. Anul 2022 pare să fi adus însă o renaştere  a acestui trend. Nu mai sta pe gânduri şi scapă de grija infinitelor jucării şi apelează cu încredere la varianta mini a acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.