Siguranta documentelor si a obiectelor valoroase a devenit o prioritate majora. Tocmai de aceea, in numeroase domenii de activitate este necesara organizarea acestora in spatii corespunzatoare, care sa asigure cele mai bune conditii de depozitare. Un dulap metalic certificat ignifug si antiefractie este solutia perfecta pentru a proteja informatiile printate pe suport de hartie sau salvate in format digital, atat impotriva incendiilor, cat si a infractorilor. Iata care sunt caracteristicile impresionante ale acestui tip de mobilier si de ce ar trebui sa il achizitionezi!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dimensiuni generoase si structura rezistenta

Modelul se remarca prin dimensiunile sale generoase de 750x450x1500 mm (LxlxH) si furnizeaza un spatiu suficient pentru a stoca dosare si echipamente intr-un mediu sigur. Cu o structura stabila sudata din tabla de otel de calitatea I, acest dulap metalic este construit pentru a rezista testului timpului. Nu numai ca protejeaza excelent continutul sau, dar se integreaza si cu mare usurinta in orice mediu de lucru.

Compartimentare simplificata

Compartimentarea cu 3 rafturi incapatoare, reglabile pe inaltime la fiecare 50 mm este un atu pentru a te ajuta sa te organizezi cat mai bine la locul de munca. Acestea suporta o greutate de 50 - 60 kg pe fiecare polita si permit abordarea mai multor stiluri de sistematizare a documentelor. Prin aspectul sau practic, acest dulap metalic este versatil si poate fi personalizat in functie de cerintele de utilizare.

Protectie avansata

Una dintre caracteristicile-cheie ale acestui modelul este nivelul de protectie. Mobilierul este incadrat in "Clasa B la flacara", asigurand minimum 60 de minute de protectie impotriva incendiilor usoare pentru documente, conform EN 1047 1 si in "Clasa de securitate antifoc EN 2", conform VdS 2450 EN 2 1143 1.

Dotari antiefractie si antifoc

Pentru a garanta siguranta documentelor si echipamentelor in orice circumstanta, mobilierul a fost dotat cu perete dublu cu strat termoizolant de 50 mm. Acest strat special asigura izolatie antifoc si antiefractie. De asemenea, in zonele neetanse, este plasat un material care, in caz de incendiu sau temperaturi inalte, se dilata si obstructioneaza calea aerului care ar putea alimenta focul. Astfel, continutul ramane protejat indiferent de situatie.

Sisteme de inchidere foarte eficiente

Acest tip de dulap metalic vine echipat cu doua sisteme de inchidere cu cheie antiefractie, cu manere tip "banana," si o incuietoare de siguranta cu blocare in 3 puncte. Clasa de inchidere certificata este "B" conform EN 130, ceea ce inseamna ca documentele depozitate sunt protejate impotriva oricaror tentative de efractie.

Acces facil

Balamalele exterioare permit ca usile dulapului ignifug sa poata fi deschise pana la 180 de grade, facand accesul la continutul interior extrem de facil. Acest grad de deschidere permite manevrarea, fara dificultate, a articolelor depozitate si o vizualizare excelenta a interiorului.

Mobilitate usoara

Chiar daca este considerat un mobilier robust, acesta poate fi mutat, fara probleme, datorita celor 4 roti cu care este prevazut. Rotile sunt detasabile si ofera flexibilitate totala in mutarea si instalarea mobilierului in locul dorit.

Un dulap metalic certificat ignifug si antiefractie este o investitie valoroasa in siguranta si protejarea documentelor si echipamentelor de munca. Cu caracteristici precum clasa de protectie la flacara, izolatia antifoc si antiefractie, inchiderile sigure si finisajele de calitate, acesta garanteaza cele mai bune conditii pentru depozitarea articolelor importante. Consulta gama acestor modele si achizitioneaza produsul cel mai potrivit domeniului tau de activitate!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.