În cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanţi, OSCAR a prezentat în premieră, într-un format inedit noua imagine a companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se spune că valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este dată de suma valorilor individuale şi de modul în care acestea sunt susţinute în activitatea de zi cu zi. Şi cum fiecare dimineaţă anunţă o nouă călătorie în cotidian tot aşa valorile noastre se reînnoiesc cu fiecare nouă experienţă pe care o întâlnim pe drum.

Noul OSCAR face un nou pas şi vorbeşte deschis despre profesionalism, calitate, respect, grijă şi smart driving în susţinerea dezvoltării unei comunităţi în care lucrurile sunt făcute sustenabil, urmărind constant calitatea şi valoarea adăugată.

Noua imagine OSCAR este un pas natural pentru o companie care se extinde şi evoluează. Intrarea în retailul de carburant, extinderea acoperirii naţionale şi extinderea gamei de servicii şi produse nu doar pentru companii ci şi pentru fiecare şofer şi partenerii săi de drum, sunt doar câteva din proiectele la care lucrăm.

Grija pentru partenerii OSCAR se evidenţiază în:

Dezvoltarea portofoliului de card-uri şi introducerea a 3 tipuri de card, Energy - card cu funcţie de creditare, Easy - card preplătit şi Joy - cardul voucher ce funcţionează ca instrument de marketing şi fidelizare;

Extinderea portofoliului de produse cu 4 noi tipuri de carburanţi aditivaţi din gamele ACTIS şi FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate către noi categorii de clienţi. 

Crearea unui brand de franciză şi extinderea acoperirii naţionale cu noile staţii RO concept OSCAR gândite sa vină în completarea reţelei DIESELpoint Access, cu servicii şi produse suplimentare integrând în reţeaua actuală un nou concept de benzinării ce foloseşte lanţul logistic integrat al OSCAR. Toţi posesorii de card OSCAR beneficiază de aceleaşi condiţii comerciale, aceeaşi calitate a carburantului, transparenţă operaţională şi siguranţa alimentării în orice staţie din reţeaua OSCAR, sub cele 2 branduri: DIESELpoint Access şi RO;

Extinderea gamei de servicii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieţei printr-o versiune premium de staţie de incintă, accesibilă cu cardul OSCAR, integrând astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale reţelei de staţii OSCAR DIESELpoint Access şi a staţiilor de incintă OSCAR DIESELpoint.

Lanţul logistic integrat permite respectarea promisiunii de calitate prin controlul complet pe fluxul de aprovizionare şi livrare. Carburantul este urmărit de la sosirea în tară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare şi aditivare în depozitele OSCAR, distribuţie cu flota proprie şi o calitate controlată de un inspector independent, în toate punctele esenţiale ale lanţului logistic.

Avem planuri ambiţioase de creştere. Ne-am setat o strategie de dezvoltare pe următorii 5 ani, cu cifre foarte clare şi obiective bine definite orientate spre consolidare şi dezvoltarea portofoliului de produse, servicii şi noi divizii de business.

Investiţiile de peste 30 milioane de euro făcute până cum şi cele viitoare au ca obiectiv principal modernizarea şi creşterea capacităţii de depozitare, construirea de noi facilităţi dedicate stocării de carburant, creşterea parcului de autocisterne şi modernizarea acestuia, optimizarea lanţului de distribuţie, toate având ca obiectiv păstrarea calităţii şi a valorilor OSCAR în tot ceea ce compania întreprinde.

În continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea naţională în B2B şi B2C ce intră în planul strategic pe următorii ani, dar şi pe extinderea în afara graniţelor prin prisma parteneriatelor pentru acceptanţa cardului OSCAR în alte reţele de staţii din Europa. Urmărim să încheiem parteneriate prin care să oferim clienţilor soluţii de alimentare cu card în puncte cheie pe traseele de transport internaţional atât în regiune cât şi în Europa.

“Planurile de viitor sunt ambiţioase deoarece ajungând în acest punct de dezvoltare şi un nivel de maturitate al afacerii, în care lucrurile sunt clare, organizate şi stabile, vrem să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat şi promovat în B2B. De aici şi reţeaua RO pentru partenerii in franciză şi viitoarele staţii sub brandul OSCAR.

Având în vedere investiţiile realizate, ne propunem să ne consolidăm poziţia şi să oferim o gamă completă de servicii şi produse atât pentru companii cât şi pentru fiecare dintre noi.” declară reprezentanţii companiei.

Noul OSCAR este aici.

Despre OSCAR

Suntem partenerul de încredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

Din 2001 oferim soluţii personalizate partenerilor noştri: firme de transport, construcţii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reuşit asta pentru ca, pe lângă statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apelează la serviciile şi soluţiile noastre  devine partener. Împreună am găsit de fiecare data soluţii adaptate fiecărui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipă la soluţia cerere-ofertă, ci am creat servicii integrate şi moderne pentru soluţii clare şi sustenabile. 

Portofoliul OSCAR include în principal furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuţie variate: vânzare en-gross, staţii de incintă OSCAR DIESELpoint şi carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii şi fiecărui client în parte. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzină, bitum şi lubrifianţi.

Bazându-ne pe o infrastructură logistică modernă şi extinsă ce include o reţea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare  de 50.000 mc şi o flotă moderna de 57 autocisterne, OSCAR susţine promisiunea de calitate făcută partenerilor săi.  Experienţa acumulată, cunoaşterea profundă a cerinţelor pieţei, orientarea spre dezvoltarea  de soluţii personalizate şi un flux controlat prin lanţul logistic integrat, dau certitudinea că produsul dorit este disponibil la calitatea cerută, la locul şi timpul promis.

Suntem astăzi cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburant din România.

Despre staţiile de incintă OSCAR  

Serviciul de alimentare prin staţii de incintă OSCAR - DIESELpoint se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele autovehiculelor să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată staţia de incinta.

Este un serviciu integrat ce include alimentare cu motorină prin intermediul staţiilor de incintă (5.000, 9.000, 20.000 de litri) oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic şi mentenanţă incluse; aprovizionare prin intermediul flotei proprii, din depozitele OSCAR răspândite la nivel naţional; sistem de gestiune a staţiilor de incintă disponibil pentru client; consultanţă în alegerea celei mai potrivite soluţii pentru afacerea clientului, dar şi pentru optimizarea consumului.

Staţiile de incintă OSCAR - DIESELpoint reprezintă soluţia optimă de reducere a costurilor pentru companiile care doresc să păstreze un control riguros asupra alimentărilor cu motorină şi al consumului, acoperind o gamă largă de cerinţe din toate domeniile de activitate.

Munca de pionierat începută în 2004 de echipa OSCAR pe piaţa de distribuţie a carburanţilor prin instalarea staţiilor de incintă DIESELpoint a fost pe deplin răsplătită de răspunsul pozitiv al clienţilor, ajungând astăzi la 2.000 de staţii instalate şi active la nivel naţional. 

Despre reţeaua de staţii OSCAR

Drumul înseamnă acum mai mult decât un număr de kilometri care trebuie parcurşi pentru a ajunge la destinaţie. Astăzi, drumul este o experienţă şi pentru că vrem să iţi fim alături, am creat un set de carduri pentru o alimentare optimă cu carburant.

Destinat companiilor, sistemul de card asigură o gestionare eficientă a consumurilor de carburant prin acces online, în timp real la toate tranzacţiile efectuate cu cardurile OSCAR. A fost gândit ca un concept business to business de alimentare cu carburant destinat flotelor auto ale companiilor partenere, prin utilizarea cardurilor personalizate în reţeaua naţională de staţii de carburant OSCAR amplasate pe rutele comerciale naţionale.

Toate cardurile OSCAR beneficiază de aceleaşi condiţii comerciale, aceeaşi calitate a carburantului, transparenţă operaţională şi siguranţă a alimentării în orice staţie din reţeaua OSCAR: DIESELpoint Acces şi RO concept OSCAR.

OSCAR – DIESELpoint Access reţeaua B2B disponibilă din 2010, a fost construită şi se dezvoltă  în mod special pentru a acoperi nevoile transportatorilor. Punem accent pe nevoia şoferului profesionist, atât a celor naţionali, cât şi a celor internaţionali ce pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziţionate la un preţ competitiv.

RO concept OSCAR reprezintă un pas natural al intrării OSCAR în retailul de carburant. OSCAR a dezvoltat RO, un brand de franciză gândit sa vină în completarea reţelei DIESELpoint Access, cu servicii şi produse suplimentare integrând în reţeaua actuală un nou concept de benzinării ce foloseşte lanţul logistic integrat al OSCAR.

Aceleaşi valori, o nouă călătorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.