Ţi-ai cumpărat o maşină nouă de care eşti tare mândru? Atunci trebuie să laşi entuziasmul de-o parte pentru o clipă şi să devii realist: ca să te bucuri mulţi ani de acum înainte de achiziţia ta şi ca să o păstrezi într-o stare impecabilă, e nevoie să investeşti în anumite lucruri încă de la început. Dacă tot ceea de ce maşina ta va avea parte este de o calitate superioară şi schimbat la momentul potrivit, îţi vei mulţumi din viitor că ai făcut alegerile înţelepte la fix. Citeşte în continuare ca să vezi de ce pasionaţii de maşini aleg să investească în produsele potrivite pentru automobilele lor de preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

          Iată în ce trebuie să investeşti ca să te bucuri de o maşină mulţi ani:

            Anvelope potrivite fiecărui sezon

            Mulţi oameni se zgârcesc atunci când vine vorba de anvelopele pe care trebuie să le pună maşinii periodic, respectiv cele de vară şi de iarnă. Ei aleg să cumpere second-hand cu gândul de a economisi bani, dar, de fapt, anvelopele care şi-au pierdut din aderenţă nu oferă siguranţă mersului cu maşina, mai ales în condiţii meteorologice neprielnice. În acest sens, alege să investeşti în produse noi pentru maşina ta, în cauciucuri de vară atunci când vremea îţi permite, iar pentru cauciucuri de iarnă, poţi alege din gama variată de la anvelino.ro anvelope potrivite pentru diferite mărimi ale jantelor. Să nu mai vorbim de faptul că legislaţia obligă la înlocuirea anvelopelor de vară odată cu sezonul rece. De ce să nu faci asta cu unele de calitate?

            Schimburi de ulei cu produse de calitate

            La fel cum sunt anvelopele, şi schimburile de ulei sunt investiţii făcute regulat pentru o performanţă optimă a automobilului tău. Pe piaţă există la momentul actual multe variante de uleiuri mai ieftine decât cele originale, care îţi pot reduce costul cu până la câteva sute de lei, însă acestea îngreunează motorul, în loc să îl susţină la forţe maxime. Nu cădea în capcana schimburilor de ulei cu produse ieftine făcute la service-uri dubioase, ci înţelege că ele înseamnă chiar viaţa motorului.

                        Huse de protecţie

            Dacă eşti o persoană care călătoreşte mult cu maşina sau una neatentă care mai mereu varsă cafeaua atunci când o bea, ar trebui să te gândeşti la achiziţionarea unor huse pentru maşina ta. Nu, acestea nu vor arăta inestetic peste scaune dacă din nou îţi oferi puţin timp cât să cauţi materialul şi culoarea potrivite – alege exact nuanţa tapiseriei tale, iar modelul trebuie să fie unul cât mai simplu, pentru a denota eleganţă, nu o înfăţişare kitschoasă a maşinii. Cu husele poţi să investeşti adevăraţii bani reali, faţă de celelalte categorii, pentru că un detailing, adică o curăţare profesională a maşinii care costă mult mai mult, va fi amânată.

            Acestea fiind spuse, fii foarte grijuliu cu maşina ta şi cu produsele pe care le cumperi pentru ea. Mai bine investeşti în lucruri calitative, decât în unele ieftine care îi vor afecta buna funcţionare în timp. Gândeşte-te de două ori înainte să alegi produse second-hand sau făcături pentru cele de brand.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.