Notino.ro, cel mai mare retailer de parfumuri şi produse cosmetice din piaţa românească, organizează un Black Friday cu totul special în 2020: Nu veţi fi nevoiţi să vă treziţi în zori pentru a spera să prindeţi puţinele produse vedetă care se vor epuiza rapid, ci veţi avea la dispoziţie 21 de zile în care veţi putea cumpăra diverse tipuri de produse cu reduceri de până 70%!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai apreciat retailer de parfumuri din Europa Centrală şi de Est v-a pregătit reduceri REALE şi la Black Friday 2020! În fiecare dintre cele 3 săptămâni de Black Friday veţi găsi alte surprize, aşa că nu ar fi rău să adăugaţi deja în coş anumite produse vizate. Veţi avea la dispoziţie 3 săptămâni pentru a vă  putea bucura din plin de cele mai avantajoase reduceri la parfumuri şi produse cosmetice din acest an!

Black Friday 2020 la Notino.ro nu se limitează la parfumuri bărbăteşti sau de damă, ci include şi reduceri la produsele pentru casă şi pentru maşină.

Reducerile de Black Friday la Notino în 2020 vor fi lansate în cele 3 săptămâni ale campaniei care începe pe 9 noiembrie şi se termină pe data de 29 a aceleiaşi luni, timp în care vei putea achiziţiona parfumuri şi produse cosmetice pentru machiaj, îngrijirea părului, a tenului, a corpului, igienă dentară şi altele la cele mai mici preţuri din an!

Vezi promoţiile Black Friday 2020 pe Notino.ro

Din inegalabila ofertă Notino, în care pot fi găsite peste 55.000 de produse de la 1.150 de branduri, fac parte atât produse de nişă de la case de parfum care se pot lăuda cu o tradiţie de sute de ani în domeniu, cât şi diverse creaţii ale unor designeri renumiţi. Una dintre cele mai apreciate este gama de cosmetice organice, realizate din ingrediente locale, care este complementată de categoria cosmeticelor care propun inovaţii de ultimă oră în materie de produse de îngrijire personală.

Magazinul online Notino, care şi-a început activitatea în urmă cu mai bine de 16 ani, activează în 24 de ţari, reuşind să expedieze până la 100.000 de colete pe zi, şi are magazine fizice deschise în capitalele sau oraşe mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania, Austria, Bulgaria şi Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.