Chiar dacă internetul este ca un izvor nesecat de informaţii, de site-uri de cumpărături şi aplicaţii specifice care ne eficientizează foarte mult timpul, de multe ori pentru micile cumpărături sau pentru anumite plăţi, preferăm magazinele de la 2 străzi distanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internetul ne este de mare ajutor, mai ales în timpurile pe care le trăim, însă nu putem comanda de pe internet spre exemplu un balsam de rufe care tocmai s-a terminat şi avem nevoie tot în aceeaşi zi. Nu se rentează, mai ales că pentru un singur produs comandat, la un preţ modic, transportul ar costa aproape dublu. Astfel că mergem la cel mai apropiat magazin din zonă pentru a ne cumpăra produsul de care avem nevoie.

Afacerile din domeniul comerţului precum magazinele mici şi mari sunt indispensabile şi avem nevoie de ele în aceste situaţii. Deşi au existat zvonuri că magazinele de cartier vor dispărea de pe piaţă în viitorul apropiat, atât timp cât se pliază după cerinţele şi nevoile clienţilor şi au în permanenţă stocurile aprovizionate cu tot ce este necesar, acest lucru nu se va întâmpla.

Site-ul noi.ro este un magazin de tip Cash & Carry, care este cunoscut şi sub numele de Magazinul Magazinelor, ce oferă afacerilor din domeniul comerţului peste 40.000 de articole la preţuri avantajoase.

Gama de produse Noi

Cu o gamă foarte versatilă de produse, noi.ro este un partener de încredere în ceea ce priveşte aprovizionarea magazinelor. Găseşti aici produse de uz casnic şi menaj ce includ bureţi de vase şi lavete, cutii alimente, borcane, saci menajeri şi multe altele, detergenţi şi produse de curăţenie, îngrijire personală, univers bebe, bricolaj, grădină şi petshop etc.

Pe lângă gama de produse, profesionalismul, corectitudinea şi calitatea sunt cele care caracterizează magazinul Noi.

Diferenţa faţă de alte magazine de nişă este că Noi oferă posibilitatea de a comanda online sau telefonic orice stoc de produse. Sunt foarte flexibili în acest sens deoarece se pliază în funcţie de cerinţele clienţilor. Astfel că poţi comanda online, iar ulterior mergi la sediu pentru a plăti şi a ridica comanda sau, echipa poate livra comanda direct la adresa afacerii tale, acestea fiind paletizată.

Pe site-ul cu acelaşi nume vei găsi tot ce ai nevoie pentru stocul magazinului tău, de unde poţi comanda simplu, rapid şi eficient. Pentru comenzile care depăşesc suma de 3.000 de lei aceştia oferă un discount de 1%, pentru sumele mai mari de 5.000 de lei oferă 2%, iar pentru cele de peste 10.000 de lei oferă 3%.

Sunt colaboratori de încredere care vin în întâmpinarea oamenilor care deţin afaceri în acest domeniu cu flexibilitate, calitate, eficientizare de timp, dar şi economie financiară. În plus, echipa din cadrul magazinului oferă şi consultanţă gratuită pentru toţi clienţii care doresc să aleagă pentru afacerilor lor produsele ideale. Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse, servicii, dar şi preţurile avantajoase poţi accesa pagina oficială www.noi.ro.

Date de contact:

0771 680 398

0771 680 378

comenzi@noi.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.