Momentul baitei este unul foarte important in viata bebelusului. Incadrand aceasta practica in rutina celui mic, se stabilesc multe aspecte importante necesare pentru sanatatea sa, se regleaza ceasul interior si se formeaza anumite tipare pe baza carora sunt programate mesele si somnul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Baita nou-nascutului reprezinta unul dintre ritualurile de ingrijire care creaza mari emotii proaspetilor parinti. In primele luni de viata, copilul este foarte mic si plapand, ceea ce ii face pe parinti sa devina destul de tematori cu acesta, pentru a nu-l rani accidental pe durata imbaierii.

Pentru a garanta o siguranta bebelusului, dar si o calitate a baitei pe care i-o oferi, trebuie sa acorzi o atentie sporita dispozitivelor si accesoriilor pe care le vei utiliza in aceasta practica.

Cadita bebelusului: tot ce trebuie sa stii

Rolul pe care il are cadita bebelusului este unul foarte mare, intrucat ea este cea care asigura, in cea mai mare masura, gradul de confort de care cel mic se va bucura. De pilda, daca bebele va aluneca in cadita sau se va simti prea inghesuit, va refuza ulterior sa mai intre in ea si este posibil chiar sa capete aversiune pentru baita. Privind din acest punct de vedere, este necesar de luat in calcul cateva aspecte privind alegerea unei cadite corespunzatoare pentru cel mic.

Aceasta trebuie sa fie special conceputa pentru aceasta activitate. Unii parinti tind sa improvizeze, utilizand alte obiecte si dispozitive pentru baita. In cadrul magazinului www.nichiduta.ro  parintii pot  gasi caditele potrivite de care au nevoie pentru copii lor. Acestea sunt special concepute pentru a oferi celui mic o experienta cat mai placuta si cat mai confortabila. Ele se diversifica in functie de dimensiune si diverse alte aspecte care dicteaza nevoile tale si ale copilului.

Respectarea unei dimensiuni adecvate constituie o regula esentiala. Atat confortul tau, cat si al copilului poate fi limitat de o alegere nepotrivita. Cu cat vasul va fi mai mare, cu atat sansele sunt mari ca bebelusul sa alunece si sa inghita apa, iar atunci cand este neincapator, sarcina ta de a-i face baita va fi o reala provocare. Atunci cand pentru tine este dificil sa realizezi aceasta activitate, din cauza unei cadite prea mici, nu vei reusi sa ii oferi micutului o baita corespunzatoare din toate punctele de vedere.

La fel de multa atentie ca trebui sa acorzi si materialului din care este realizata. Chiar daca ai impresia ca toate arata la fel, unele dintre ele pot fi foarte subtiri si se pot indoi sub greutatea bebelusului sau chiar crapa. Este recomandat sa optezi pentru o cadita dintr-un plastic mai gros, care sa garanteze un nivel de rezistenta mai ridicat.

Unele cadite au incorporate si anumite accesorii foarte utile, cum este termometrul. Acesta prezinta o importanta deosebita, intrucat fixarea unui anumit nivel termic al apei pentru bebelusi reprezinta o regula importanta. Ele pot fi agatate de peretele caditei sau sunt fixate stabil, fara a le putea fi modificata pozitia.

Magazinul online www.nichiduta.ro isi surprinde publicul si cu diverse alte dispozitive la fel de utile in intregul proces de imbaiere a bebeluslui. Suportul metalic, de exemplu, este unul din obiectele care faciliteaza sarcina parintelui, deoarece il ajuta sa  adopte o pozitie comoda si potrivita acestei activitati.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.