Clienţii chinezi vor experimenta în mod direct caracteristicile multifuncţionale ale acestui puternic elicopter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucureşti, 6 iulie 2017 - În cadrul turneului demonstrativ din China elicopterul greu dublu-motor H215, un membru de  renume al familiei Super Puma, va demonstra caracteristicile multifuncţionale în lupta împotriva incendiilor, a mentenanţei reţelelor de înaltă tensiune, misiuni de aplicare a legii şi de transport persoane, precum şi excelentele sale performanţe în condiţii de temperaturi ridicate şi la altitudine mare

În turneul de două săptămâni, cu zboruri demonstrative în Zhuhai, elicopterul H215 se va deplasa apoi în zbor către Shenzhen şi Lijiang. În total, H215 va acoperi mai mult de 2000 km în China, atestând astfel, în timp real, capacităţile sale excelente în zborurile de lungă durată, puterea, viteza şi nivelul ridicat de încărcare utilă.

"Salutăm sosirea lui H215 pentru prima dată în China, întrucât anticipăm un viitor luminos pe această piaţă", a declarat Marie Agnes Vève, Director General al subsidiarei chineze Airbus Helicopters. "H215 este cea mai bună alegere pentru a răspunde cererii în creştere pentru elicoptere grele de pe piaţa din China, pe măsură ce ţara se pregăteşte să-şi dezvolte capacităţile de supraveghere aeriană a pădurilor, precum şi de luptă împotriva incendiilor".

Clienţii vor fi invitaţi la bordul elicopterului pentru a-i aprecia performanţa excelentă, fiabilitatea ridicată şi dotarea cu tehnologii avansate. H215 va prezenta, de asemenea, capabilităţi superioare de luptă împotriva incendiilor, efectuând o serie de demonstraţii în zbor folosind dispozitivul de tip Bambi Bucket pentru stingerea incendiilor.

H215 este un elicopter multifuncţional dovedit, care combină o avionică avansată cu o platformă robustă, cu capabilităţi multiple pentru misiuni în condiţii grele. Configuraţia sa de bază a fost optimizată pentru a oferi costuri de operare directe şi întreţinere extrem de competitive. Specificaţiile sale standard includ motoarele Makila 1A1, un sistem de management al zborului de ultima generaţie, precum şi cele mai moderne tehnologii de avionică incluse în  glass cockpit, precum şi renumitul pilot automat cu 4 axe din seria de elicoptere Airbus H225 varianta avansată, asigurând menţinerea în anvelopa de zbor, precizie de neegalat şi stabilitatea zborului staţionar, chiar şi în cele mai dure condiţii de operare.

"H215 va completa flota curentă de aproape 40 de aeronave Super Puma, care deja efectuează o paletă largă de misiuni în China, de la operaţiuni de suport pentru exploatare maritimă (petrol & gaz),  până la operaţiuni de lucru aerian şi transport VIP", a declarat Vincent Dufour, Vice Preşedintele Diviziei Comerciale a Airbus Helicopters China. "Acest elicopter extrem de  robust şi versatil oferă performanţe excelente şi va oferi un real avantaj, în condiţiile în care cererea de elicoptere, menite a-şi proteja cetăţenii şi peisajele naturale, continuă să crească ".

Airbus Helicopters este liderul pe piaţa elicopterelor civile cu motoare cu turbină din China, cu o cotă de piaţă de aproximativ 40%. Pentru prima dată în 2016, China a devenit, pentru Airbus Helicopters, cea mai mare piaţă pentru elicoptere civile, în ceea ce priveşte comenzile anuale. Compania a înregistrat o creştere constantă în regiune iar tendinţa de creştere este evidentă – Airbus Helicopters a inaugurat, luna trecută, linia de asamblare finală (FAL) din Qingdao a modelului H135, devenind primul producător de elicoptere occidental care înfiinţează un FAL în ţară.

Despre Airbus

Airbus este lider mondial în domeniul aeronautic, al spaţiului şi al serviciilor conexe. În 2016, compania a generat venituri de 67 de miliarde de euro şi a angajat o forţă de muncă de aproximativ 134.000 de oameni. Airbus oferă cea mai completă gamă de aeronave de pasageri, cu o capacitate de la 100 la mai mult de 600 de locuri. Airbus este, de asemenea, liderul european în ceea ce priveşte elicopterele cisternă, cele de luptă, transport şi alte misiuni, precum şi compania spaţială numărul unu din Europa şi a doua din lume, după cifra de afaceri. În ceea ce priveşte elicopterele, Airbus oferă cele mai eficiente soluţii civile şi militare de la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.