Pe 5 octombrie 2018 va avea loc la Athénée Palace Hilton din Bucureşti prima ediţie a Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO, eveniment internaţional dedicat marilor dezvoltatori, care abordează patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic şi rezidenţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forumul îşi propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România şi, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunităţi, oraşe şi regiuni.

Axa tematică DEVO urmăreşte evoluţia marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul forumului, în trei etape semnificative: viziune, investiţie, dezvoltare.

DEVO reuneşte la Bucureşti peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri de proiecte şi arhitecţi.

Forumul face parte din seria proiectelor internaţionale de comunicare şi a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION.

Vă prezentăm lista preliminară a proiectelor şi speakerilor DEVO 2018, din România, Statele Unite ale Americii, Cipru, Rusia, Estonia, Polonia, Ucraina şi Suedia:

PROIECT: OPENVILLE TIMIŞOARA, ROMÂNIA / DEZVOLTATOR: IULIUS ŞI ATTERBURY EUROPE

Prezentat de: Raluca Munteanu, Business Development Manager IULIUS şi Laurenţiu Manea, Office Building Manager for Openville

Openville, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, este dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe. Openville Timişoara, cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al anului 2018, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Proiectul de tip mixt, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va cuprinde funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Valoarea proiectului este de peste 220 de milioane de euro.

PROIECT: APPLE PARK, SUA / DEZVOLTATOR: APPLE

Prezentat de Maximilian şi Daniel Zielinski, arhitecţi români direct implicaţi în proiectarea Apple Park, Parteneri Foster + Partners

Campusul Apple Park din Cupertino, California a fost proiectat de către biroul de arhitectură Foster + Partners. În cadrul noului complex îşi desfăşoară activitatea 13.000 de angajaţi Apple. În plus, acesta mai cuprinde 11.000 de locuri de parcare, centre de fitness şi restaurante. Campusul în formă de inel construit pe o suprafaţă totală de peste 260.000 de metri pătraţi, este o investiţie de 5 miliarde de dolari.

PROIECT: TRILOGY LIMASSOL SEAFRONT, CIPRU / DEZVOLTATOR: CYBARCO DEVELOPMENT

Prezentat de Michalis Hadjipanayiotou, CEO, Cybarco Development

Trilogy Limassol Seafront este un proiect mixt, office, rezidenţial şi entertainment, dezvoltat de Cybarco pe malul Mării Mediterane. Cele trei turnuri, turnul de Nord, turnul de Est şi turnul de Vest cuprind apartamente de lux şi spaţii de birouri, completate de o oază privată, zone de shopping, restaurante, o piaţă publică şi multiple facilităţi. Parte a grupului Lanitis, Cybarco are o experienţă de peste 70 de ani în dezvoltarea proiectelor de lux de mari dimensiuni, atât în Cipru, cât şi în străinătate.

PROIECT: LEGENDA KOMENDANTSKY SANKT PETERSBURG, RUSIA / DEZVOLTATOR: LEGENDA INTELLIGENT DEVELOPMENT

Prezentat de Vasily Selivanov, CEO, LEGENDA Intelligent Development

Legenda Intelligent Development (Legenda) va finaliza în trimestrul 4 al acestui an proiectul rezidenţial Legenda Komendantsky din Sankt Petersburg, proiect în valoare totală de 193 milioane de dolari, care se întinde pe o suprafaţă de 5,3 hectare în districtul Primorsky. Proiectul cuprinde 85,000 mp de clădiri rezidenţiale inteligente, grădiniţe, spaţii de joacă, clădiri administrative, zone de agrement, parcări şi alte facilităţi.

PROIECT: ÜLEMISTE SHOPPING CENTER TALLINN, ESTONIA / DEZVOLTATOR: LINSTOW DEVELOPMENT

Prezentat de Frode Grönvold, Chairman of the Board Linstow Center Management

Ülemiste este cel mai mare, mai modern şi mai inovativ shopping center din Estonia, dezvoltat de Linstow Development, care a trecut recent printr-un amplu proces de extindere datorită solicitărilor de spaţii comerciale venite din partea companiilor. Una dintre cele mai mari companii norvegiene de real estate, Linstow are peste 1200 de angajaţi şi investiţii în derulare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele de viitor ale dezvoltatorului se numără şi Riga Retail Park, care va fi construit pe o suprafaţă de 76 de hectare.

PROIECT: OLIVIA BUSINESS CENTRE, GDNASK, POLONIA / DEZVOLTATOR: OLIVIA

Prezentat de Jake Jephcott, Director of Business Development, Olivia Business Center

Olivia Business Centre este situat în mijlocul zonei metropolitane a oraşului Gdnask, fiind cel mai mare centru de business din nordul Poloniei, cu peste 120000 de mp de spaţii de birouri clasa A+. Peste 200 de companii, multinaţionale şi locale, şi peste 5000 de oameni îşi desfăşoară activitatea la Olivia Business Centre. Dezvoltarea Centrului a început în 2010, cu câte o clădire inaugurată în fiecare an: Olivia Gate, Olivia Point, Olivia Tower, Olivia Four, Olivia Six, Olivia 7 şi Olivia Star. În 2018 a început construcţia Olivia Eight.

PROIECT: COMPLEXUL REZIDENŢIAL “NIVKI-PARK”, KIEV, UCRAINA / DEZVOLTATOR: INTERGAL-BUD

Prezentat de Anna Laievska, Commercial Director Intergal-Bud

Proiectul Rezidenţial “Nivki-Park” din Kiev se întinde pe o suprafaţă de peste 10 hectare şi include 12 clădiri cu 2697 de apartamente, în suprafaţă totală construită de 231800 mp. Proiectul este dezvoltat de Intergal-Bud, care are în portofoliu peste 70 de proiecte de mari dimensiuni, însumând peste 2,7 milioane mp. În Kiev Intergal-Bud are în construcţie 11 proiecte rezidenţiale însumând peste 900000 mp, iar în 2017 a obţinut premiul “Brand of the Year” la categoria “Leader for volumes of construction”. Recent a primit şi titulatura de “Dezvoltatorul Rezidenţial al Anului” în Ucraina.

PROIECT: STOCKHOLM ONE, SUEDIA / DEZVOLTATOR: SKANSKA

Prezentat de Lina Lahiri, Arhitect & Project Manager, Sauerbruch Hutton

Stockholm One, proiectat de către biroul de arhitectură Sauerbruch Hutton deschide procesul de transformare a unei foste zone portuare în sudul Stockholmului în noul district ecologic al localităţii Hammarby Sjöstad. Situat de-a lungul marginii de vest a zonei de reabilitare, ansamblul cuprinde un turn şi o clădire joasă cu înălţimi de 100, respectiv 25 de metri. Clădirea include un spaţiu flexibil de birouri, cât şi unităţi comerciale, un restaurant şi un sky bar. Stockholm One va fi finalizat în anul 2020, fiind o investiţie de 170 de milioane de euro. Proiectul face parte din ansamblul Sthlm New Creative Business Spaces, care va găzdui peste 6.000 de locuri de muncă, într-un spaţiu de birouri de 100.000 de metri pătraţi.

Mai multe despre Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2018 pe www.devo.com.ro

Informaţii despre opţiunile de participare pot fi solicitate la adresa de email devo@borocommunication.ro

BORO PR & COMMUNICATION este o agenţie de comunicare în grupuri ţintă, cu proiecte pentru educaţie, sănătate, agricultură, ospitalitate şi development. Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, din portofoliul agenţiei, a fost selectat în acest an de către Administraţia Prezidenţială în programul oficial “România la Centenar”. Mai multe pe www.borocommunication.ro şi pe www.facebook.com/borocommunication

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.