Marca DS Automobiles a ajuns în Romania şi a deschis porţile, începând de astăzi, primului showroom din România! Anunţul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte peste 250 de persoane – jurnalişti, parteneri, iubitori ai mărcii şi potentiali clienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea DS începe acum mai bine de şase decenii. Era anul 1955. Salonul Auto de la Frankfurt. Agitaţie, vuiet. Toată lumea vorbea despre apariţia neobişnuită. O maşină cum nu mai văzuse nimeni. Standul Citroën era ticsit de curioşi. Traction Avant avea oficial un urmaş: se numea DS şi în primele 15 minute de la deschiderea comenzilor adunase deja 750 de clienţi. La finalul zilei avea 12.000 de comenzi.

Pentru a introduce invitaţii în universul DS si a le aminti de istoria şi performanţele timpurii ale mărcii DS, în cadrul evenimentului de lansare a fost creat un showroom old-style unde au fost expuse două modele de colecţie Citroën DS Pallas. Unul din 1971, Gri Palladium, cu capacitate motor 2175 cmc, 125 CP, injecţie benzină Bosch multipunct şi cutie manuala 5+1 trepte. Şi unul din 1974, Brun Scarabee, capacitate motor 2348 cmc, 130 CP, injecţie Bosch multipunct şi cutie semiautomată (robotizată, hidraulică).

Atmosfera futuristă, tehnologia, clipurile animate, designul sălii şi maşinile inovative au trezit invitaţii la realitate şi i-au invitat să descopere în premieră în România cele două modele actuale emblematice ale mărcii DS Automobiles – DS 7 CROSSBACK şi DS 3 CROSSBACK cât şi prototipurile electrice – DS 7 CROSSBACK E-TENSE şi DS 3 CROSSBACK E- TENSE.

Clienţii, pasionaţii, dar şi curioşii pot admira designul încântător al SUV-urilor DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK in noul showroom DS. Showroom-ul este deschis la concesionarul Eurial Invest Pantelimon şi este conceput ca un butic auto dedicat eleganţei şi rafinamentului. Experienţa clienţilor DS merge mai departe de un simplu showroom. Toţi clienţii DS se bucură de beneficii exclusive, dedicate, prin programul de customer experience “Only You”.

Ambiţia noastră este de a face din DS marca auto preferată a celor ce apreciază rafinamentul, eleganţa şi confortul la superlativ” – a declarat în cadrul evenimentului, Andrei Iacob – CEO Trust Motors

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist şi de moştenirea excepţională a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, îşi propune să întruchipeze know-how-ul franţuzesc în materie de automobile de lux. DS Automobiles este marca Premium a Grupului PSA.

Concepute pentru clienţii dornici să-şi exprime propriul stil şi aflaţi în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS -din a doua generaţie îmbină rafinamentul şi tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK şi DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE.

Prezentă în 34 de ţări, marca DS a creat şi dezvoltat o reţea de distribuţie exclusivistă care include, la începutul anului 2019, 400 DS STORES şi DS SALONS la nivel mondial. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS.

TRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS şi unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de profil. Reţeaua de distribuţie însumeaza 45 puncte de vânzare în întreaga ţară, iar serviciile oferite acoperă toate nevoile clienţilor prin modelul de business one-stop-shop, de la vânzarea de maşini, produse financiare şi asigurări, până la toată gama de servicii post-vânzare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.