Pe piaţă există o paletă cromatică foarte variată de oje semipermanente pe care le poţi folosi pentru o manichiură perfectă. Dacă ai tot echipamentul necesar, dar ai vrea totuşi să îţi îmbogăţeşti colecţia de ojă semi cu câteva nuanţe noi, dar nu te poţi hotărî între produsele clasice şi cele 3 în 1, e cazul să te raportezi la câteva aspecte de ordin practic. Produsul 3 în 1 este în mod clar mult mai simplu şi mai rapid de aplicat, dar este şi la fel de rezistent precum cel clasic?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Economia celor câteva minute câştigate prin aplicarea rapidă nu garantează rezistenţa produsului pe unghie şi nici o mai mare calitate a rezultatului final. Între oja semipermanentă clasică şi ce 3 în 1 sunt câteva diferenţe minore, motiv pentru care poţi ţine cont de data asta şi de nivelul de pigmentare, aderenţa şi compoziţia produsului. Cele două variante de ojă sunt, în realitate, la fel de bune. Întrebarea este: care dintre acestea este cea mai bună pentru nevoile tale?  

Aici găseşti o serie de aspecte care te vor ajuta să alegi produsul potrivit nevoilor tale:

Pregătirea unghiei

            În cazul ojei semipermanente 3 în 1 pare că nu este nevoie de atât de multă pregătire sau tehnică pentru aplicare, comparativ cu cea clasică. Adevărul, însă, este că pregătirea unghiei este un factor foarte important. Dacă nu acorzi câteva momente pentru a realiza procesul de curăţare şi pilire în mod corect, oja semi nu îşi va putea face treaba, indiferent de potenţialul compoziţiei. Acest lucru poate influenţa ulterior rezistenţa produsului, generând confuzii în ceea ce priveşte calitatea celor două variante de ojă semi.

Aplicare

            Evident că este mai uşor să aplici un singur strat sau poate două de produs, iar manichiura să fie gata. În felul acesta, te scuteşti şi de achiziţionarea câtorva produse suplimentare de care ai avea nevoie pentru oja semi clasică. Avantajul acesteia din urmă este, însă, baza pentru că aceasta acoperă porii de pe suprafaţa unghiei şi favorizează o mai bună aderenţă a produsului. Alege să aplici Le vole oje semi, pe care le poţi achiziţiona de pe savyprofessional.ro, abia după ce ai acoperit bine unghia cu bază. Poţi face asta şi în cazul produsului 3 în 1, pentru a te asigura că obţii o manichiură rezistenă.

Rezistenţă

            Dacă pui corect în aplicare toţii paşi, oja nu se va deteriora în primele două sau trei săptămâni, indiferent de tipul produsului ales. Totuşi, oja semi clasică poate dura chiar mai mult decât promite varianta de ojă compusă, iar asta se datorează sigilării cu top coat. Dacă vârfurile sunt şi ele acoperite corespunzător şi uniform, şansele ca oja semi să sară în câteva zile se vor reduse la minim. În ceea ce priveşte înlăturarea ojei semi, cea clasică se va curăţa cu mult mai puţin efort, pe când cealaltă este mai greu de îndepărtat datorită compoziţiei sale.

            În concluzie, oja semipermanentă potrivită ţie este aceea care se pliază nevoilor tale. Lipsa timpului sau chiar lipsa dexterităţii nu mai sunt o problemă din moment ce ai la dispoziţie oja semipermanentă 3 în 1. Cu toate astea, o manichiură rezistentă va avea nevoie de o atenţie mai mare la detalii tehnice, iar pentru asta poţi folosi cu încredere oja semipermanentă clasică, care îţi oferă mai mult control asupra întregului proces.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.