Camera copilului este, probabil, cel mai atent amenajat spatiu al casei. Sensibilitatea micutilor la variatiile de temperatura, la curentii reci de aer si la caldurile excesive este binecunoscuta, tocmai de aceea gama produselor cu rol in protejarea acestora se bucura de un interes major din partea parintilor. Achizitionarea unor deflectoare de aer conditionat, de exemplu, nu mai este considerata un moft, ci o necesitate! Prin montarea lor, cei mici sunt feriti de actiunea mult prea agresiva a aparatelor de racire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modelele de pe piata sunt deosebit de utile si practice. Pot fi montate cu usurinta pe majoritatea dispozitivelor de aer conditionat, mai mult decat atat, pot fi luate in concedii sau vacante pentru a asigura confortul termic chiar si in camera de hotel sau in spatiile de cazare din unitatile pentru care ai optat. Aspectul prietenos, simplu sau in culori vesele, cu elemente grafice potrivite copiilor, este indragit atat de piticoti, cat si de adulti. Decorul camerei nu va avea de suferit odata cu montarea unor deflectoare aer conditionat, designul acestora integrandu-se armonios in orice schema de amenajare.

Solutia pentru confortul intregii familii

Climatizatoarele sunt excelente pe perioada verii, nu-i asa? Atunci cand temperaturile devin insuportabile, mai ales in apartamentele de la bloc, iar disconfortul este resimtit de la mic la mare, aceste dispozitive de racire sunt cele mai dorite. Exista insa un inconvenient! Desi sunt dotate cu reglaje pentru a stabili o temperatura optima in incapere, multi utilizatori au tendinta de a exagera, programand aparatul la temperaturi mai dure pentru cei sensibili sau cu un sistem imunitar scazut. Luand in calcul acest aspect, producatorii s-au gandit la o varianta pentru a echilibra balanta, aducand pe piata accesoriile minune, sub denumirea de deflectoare de aer conditionat.

"Inamicii" curentilor de aer blocheaza actiunea directa a acestora, ferind utilizatorii de migrene, cefalee, dureri de spate, rinite sau alte afectiuni. Rezerva-ti maximum 5 minute pentru a le monta, fara scule si fara alte interventii! Vei crea un ambient placut si confortabil pentru copii, dar si pentru cei ce stau in preajma lor.

Montaj facil, confort asigurat 100%

Aceste accesorii sunt deosebit de utile acasa, in salile de curs, in gradinite, scoli sau orice institutii in care sunt puse in functiune aparatele de racire a ambientului. Montarea unor deflectoare de aer conditionat asigura protectia impotriva curentului deranjant si periculos, eliminand riscul de imbolnavire.

Sunt produse universale, asadar le poti atasa pe aproape orice tip de climatizor. Au lungimi si inaltimi reglabile, iar bratele pot fi ridicate sau coborate astfel incat sa fie pozitionate perfect, in functie de directia fluxului de aer. Le poti ajusta pe lungime, in sus sau in jos, mai aproape sau mai departe de aparat. Aceste produse, care la prima vedere par niste articole banale, sunt foarte eficiente si te pot ajuta enorm in efortul de a oferi un mediu sigur copilului tau. Mai mult decat atat, le poti achizitiona in diverse culori si modele, foarte placute pentru camera copiilor.

Nu-ti lasa piticotul sa sufere din cauza aparatelor ce emit curenti reci si protejeaza-l prin montarea unor deflectoare aer conditionat, deosebit de eficiente si practice! Acest accesoriu simplu poate aduce linistea intregii familii!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.