Cea mai inovativa platforma de vanzare de masini noi si second hand printr-un contract de leasing, este acum disponibila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezvolta-ti afacerea cu cea mai noua platforma auto online leasing247.ro!  

Leasing247.ro sprijina cresterea afacerilor cu solutii de finantare prin leasing atat pentru cumparare cat si ajuta la vanzarea masinii vechi sau sistemul buy-back. Astfel masina veche poate reprezenta avansul uneia noi.

Mii de parteneri si clienti multumiti utilizeaza deja leasing247.ro pentru achizitionarea simpla, rapida si eficienta a masinii dorite noi sau second hand, din Romania sau import din Germania. De asemenea, clientii beneficiaza de un stoc constant de masini noi si second hand, la cele mai avantajoase preturi!

De ce sa colaborezi cu leasing247.ro?

Se va obtine acces facil la cele mai bune masini atat din tara sau strainatate cat si din stocul propriu. Acum, poti cumpara o masina rapid, cu un minim avans, fara acte birocratice, fara timp de asteptare sau taxe ascunse. Prin aplicatia online poti cumpara o masina oricand, de oriunde.

Nu iti place masina pe care o conduci, te-ai plictisit de ea? Esti in cursul unui contract de leasing mai vechi de 1 an sau tocmai s-a finalizat si iti doresti un model mai nou de masina? Vinde masina care nu se incadreaza in portofoliul tau, acum prin intermediul leasing247.ro si obtine cele mai avantajoase preturi la vanzare!

Dealerul auto iti asigura un proces rapid si usor de vanzare a vechii masini si iti finanteaza un nou contract de leasing auto pentru o noua masina preferata.

Cu ce se diferentiaza leasing247.ro de concurenta?

Profesionalismul, seriozitatea, transparenta, calitatea serviciilor si punctualitatea sunt pilonii companiei din spatele leasing247.ro. Pe langa alegerea masinii dorite, se ocupa de transportul, manevrarea si manipularea masinii atat din tara cat si din import Germania si face tranzactionarea acesteia mai usoara si mai rapida, ocupandu-se de toate documentele necesare:

  • Asigura angajati 100% dedicati si instruiti;
  • Finanteaza si are in portofoliu o varietate mare de masini pentru orice buget;
  • Se ocupa de tot procesul de finantare si achizitie, de la A la Z;
  • Fara taxe ascunse;

In zilele noastre, diversificarea si gestionarea riscurilor sunt factori esentiali in tranzactionarea profesionala a masinilor noi si second hand. Doar un portofoliu diversificat si o vasta experienta permite un randament ridicat, o competitivitate pe termen lung, oferte si costuri competitive la contractele de leasing auto.

Leasing247.ro se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care isi doresc sa achizitioneze masina mult visata sau sa o schimbe cu un model mai nou.

Provocari precum intocmirea actelor birocratice, transportul masinii din import si lipsa de lichiditati sunt acum un lucru din trecut cu optiunea de finantare prin leasing auto! Intra acum in contact cu un reprezentant si obtine cotatia de pret pentru marca si modelul de masina dorit!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.