Daca ai experienta in postul de alpinist utilitar Telecom sau tehnician telecomunicatii si vrei sa faci parte dintr-o echipa cu experienta si proiecte in tara si strainatate, te invitam sa ne contactezi pentru a-ti povesti in amanunt ce planuri de viitor avem. Impreuna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce lucram: instalari echipamente telecomunicatii pentru operatori de telefonie, site-uri 3G si 4G la cheie, instalari MW.

Ce asteptari avem: Abilitate de lucru la inaltime, bun tehnician, cunostinte de electrica, cunostinte Fibra Optica, cunostinte minime PC, experienta minima 2 ani, serios, dispus la deplasari majoritatea timpului, posesor permis auto categoria B.

Ce trebuie sa faci: Instalare, testare, configurare si comisionare echipamente telecom, intocmirea documentelor de acceptanta pentru urmatoarele tipuri de echipamente: MW, Statii de baza GSM, 3G, 4G.

Ce oferim: salariu si bonusuri in functie de aptitudini si implicare in proiectele companiei, posibilitatea de a evolua intr-un mediu placut alaturi de profesionisti telecom, posibilitatea de a lucra in proiecte nationale si internationale.

Pentru detalii si programari la interviu te rugam sa folosesti urmatoarele date de contact:

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.