La momentul actual, TikTok este una dintre cele mai utilizate platforme de social media, fiind caracterizată de un conţinut video de scurtă durată, unde sunt prezente persoane de toate vârstele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Subiectele abordate sunt diverse, de la persoane care gătesc, încearcă să înveţe utilizatorii o limbă străină, oferă un conţinut amuzant sau chiar persoane care fac live-uri.

Astfel, dacă eşti un utilizator activ şi îţi face plăcere să creezi conţinut din propria ta cameră, este recomandat să ai în vedere câteva idei de amenajare care vor face ca videoclipurile tale să arate mai bine. Mai exact, un cadru plăcut împreună cu o cameră profesională vor transforma conţinutul în unul calitativ din punct de vedere vizual!

Iată 3 lucruri pe care le poţi adăuga în camera ta pentru a obţine un cadru bun pentru videoclipurile tale de pe TikTok:

1. Lampă LED

Lampa LED oferă o lumină plăcută şi îţi va accentua trăsăturile faciale. Mai exact, îţi va scoate în evidenţă ochii şi va reduce umbrele nedorite. Cu o astfel de lampă vei avea posibilitatea să filmezi şi fără lumină naturală, iar videoclipurile tale vor avea o calitate bună. O lampă circulară LED este un accesoriu nelipsit dacă, spre exemplu, postezi conţinut cu privire la make-up. Există şi lămpi pentru telefon, iar acestea sunt de dimensiuni mici, portabile, care se ataşează foarte uşor la smartphone-ul tău. Astfel, vei obţine lumina necesară pentru a filma un scurt videoclip sau chiar pentru a-ţi face un selfie. Aşadar, având în vedere faptul că sunt disponibile diverse opţiuni, trebuie să te gândeşti la nevoile pe care le ai, iar în funcţie de acest aspect să alegi varianta potrivită pentru tine.

2. Bandă LED

Continuând pe aceeaşi linie, o altă sursă de lumină care ţi-ar putea fi de folos în această împrejurare este banda led de la savelectro.ro, mai ales că poţi opta pentru  un astfel de produs cu o singură culoare sau pentru o variantă multicoloră. Aceasta se controlează cu ajutorul unei telecomenzi ori se poate realiza chiar conectarea benzii la un controller smart. Selectând a doua opţiune, vei avea posibilitatea să controlezi banda led direct din aplicaţie. Un avantaj al acestei surse de lumină este legat de atmosfera pe care o creează în încăperea în care este amplasată. Mai exact, oferă o ambianţă plăcută, perfectă pentru filmarea videoclipurilor pe care doreşti să le postezi pe TikTok, mai ales în cazul în care faci live-uri şi petreci multe ore alături de comunitatea formată. Totodată, pe lângă faptul că le vei oferi urmăritorilor tăi un cadru minunat, tu vei avea mereu parte de o atmosferă plăcută în camera ta, iar cu ajutorul luminii produse de banda led poţi crea câteva poze nemaipomenite.

3. Spaţiu pentru filmat

Alege cu grijă locul din încăperea din care vei filma videoclipurile sau vei face live. Este important să fie un loc cât mai aerisit, fără prea multe obiecte în jurul tău pentru a menţine focusul pe tine şi pe ceea ce transmiţi. În cazul în care filmezi într-un spaţiu foarte încărcat rişti ca urmăritorii să fie distraşi de diferite lucruri care se află în jurul tău. Spre exemplu, dacă îţi doreşti să promovezi un brand, este benefic să fie în proximitatea ta obiecte semnificative pentru acesta. Gândeşte-te bine la ce îţi doreşti să transmiţi şi creează o atmosferă care să se potrivească cu mesajul tău.

Aşadar, pentru a obţine videoclipuri atractive, pe care să le postezi pe TikTok, este necesar să oferi atenţie mesajului pe care vrei să-l transmiţi şi felului în care te exprimi, dar şi să alegi un cadru plăcut, să foloseşti o lumină potrivită şi o cameră profesională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.