Furtunile puternice din timpul verii şi nu numai pot fi un motiv pentru care veţi avea nevoie de electrician, uneori la ore total nepotrivite. Disconfortul este cu atât mai mare, cu cât a rămâne fără curent electric înseamnă că electrocasnicele din locuinţe nu pot funcţiona - de acestea se leagă confortul casei, de la încălzire la iluminat, apă caldă menajeră etc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire există şi servicii de intervenţie rapidă. Echipa de la garea.ro asigură pentru doritori intervenţii electrice, pe toată raza capitalei şi în Ilfov. Vorbim despre electricieni autorizaţi desigur şi despre servicii care repun în funcţiune tot sistemul electric, în cel mai scurt timp, indiferent că vorbim de perioada nopţii sau intervale de timp precum sărbătorile legale.

Ce puteţi face când apare flamă sau miros de flamă de la prize sau întrerupătoare

În cazul celor care au sistem electric modernizat, cu panou modern, decuplarea sigurantelor este mai simplă ca oricând şi va presupune doar o apăsare de buton. Este prima şi una din cele mai importante măsuri. Abia apoi pot fi decuplaţi consumatorii de la reţea.

Un electrician autorizat trebuie chemat de urgenţă pentru a interveni. Aşadar cei de la Garea îşi arată disponibilitatea în acest sens. Lucrările efectuate sunt urmate de garanţia calităţii oferite, astfel încât să nu mai aveţi şi grija că situaţia se va repeta curând.

Atenţie! Un electrician este chemat de urgenţă dacă problema este de la instalaţia casei. Pentru situaţii ce ţin de furnizorul de energie electrică, deranjamentele trebuie sesizate la operator şi vor fi rezolvate de acesta. Veţi chema de asemenea un electrician să constante eventuale daune - spre exemplu căderile de tensiune frecvente într-un timp foarte scurt, ce duc la scurtcircuite şi vă strică aparatura electrocasnică pot duce la posibilitatea de a recupera daunele în instanţă.

Ce intervenţii electrice se pot impune ca fiind urgenţe

Majoritatea problemelor electrice ţin de suprasolicitări în exploatarea circuitului de alimentare. Este greşit să credem că doar cei cu instalaţii vechi se pot confrunta cu aceste probleme. De vină ar putea fi instalaţia modernă, recent executată, însă gândită prost. Astfel, puţinele circuite nu sunt gândite pentru consumatori mari.

O altă defecţiune ţine de aparatajul de conectare, de proastă calitate. Siguranţele sunt noi, circuitele pot susţine curenţi mari, dar prizele şi ştecherele nu pot suporta curentul necesar. Aşadar vă puteţi confrunta cu topirea prizei şi eventual şi prezenţa flamei.

Ce preţuri sunt percepute pentru serviciile de urgenţă

Nu există un tarif standard, întrucât situaţiile ce impun necesitatea de intervenţie a unui electrician sunt atât de diverse. Va conta şi tipul de instalaţie electrică, cât de complex este şi ce tip de rezolvare se impune. Cert este că serviciile de la Garea sunt nonstop, vorbim despre electricieni autorizaţi şi fie vorba de persoane fizice sau sedii de firme, oricând se impune, la o intervenţie de urgenţă răspunsul este prompt.

Dacă pentru utilizatorul casnic reduce disconfortul, pentru cei care la rândul lor sunt prestatori de servicii sunt minimalizate pierderile cauzate de stoparea activităţii ca urmare a lipsei de curent electric. Pentru detalii şi solicitări de estimări de preţuri cei interesaţi pot accesa pagina oficială, garea.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.