Fiecare parinte isi doreste un viitor stralucit pentru copilul sau, insa sunt programele scolare suficiente pentru a fi indeplinit acest obiectiv important? Studiile efectuate de psihologi, sociologi si cadre didactice au relevat faptul ca o imbinare a notiunilor stiintifice cu cele pragmatice, cu aplicatie practica in viata de zi cu zi, asigura cele mai bune rezultate. Pe acest concept se bazeaza si planul de cursuri pentru copii, care se axeaza preponderent pe invatarea experientiala si integrarea eficienta a informatiilor in situatii care apar zilnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se poate vorbi, deci, despre o abordare diferita, in care se stimuleaza si se urmareste atingerea potentialului fiecarui copil, prin training, sprijin constant si evaluare permanenta. Metodologia are rezultate exceptionale in toate planurile, copiii fiind pregatiti mai ales pentru provocarile care vor veni in afara mediului familial. Printre tematicile vizate sunt rezultatele scolare, evolutia si integrarea in colectivitate, socializarea, curajul in exprimare, increderea in sine, evitarea anturajului nefast, concentrarea si disciplina, organizarea inteligenta a resurselor, motivatia, gestionarea emotiilor, corectarea fricii de esec, evitarea capcanelor din mediul online si integrarea mai usoara intr-o alta tara si alta cultura.

Subiectele tratate in cadrul unor cursuri pentru copii au efecte benefice atat pe termen scurt si mediu, cat si pe termen lung. Astfel, participantii se pot folosi de notiunile insusite pe tot parcursul vietii, fiind mai siguri pe ei atunci cand scenariul se schimba. Depasirea cu succes a examenelor, de pilda, nu va mai constitui un stres odata ce copilul a invatat cum sa-si gestioneze emotiile constructiv, cum sa isi infranga teama de a vorbi in fata comisiei de evaluare si cum sa isi organizeze cu maxima eficienta resursele de care dispune pentru a fi competitiv si performant.

Skill-uri de top prin intermediul unor cursuri pentru copii

Disciplina, organizarea si motivatia sunt 3 elemente pe care profesorii de dezvoltare personala pun un accent puternic in educatia copiilor, tocmai pentru a-i ajuta sa ramana concentrati pe obiectivele pe care si le-au propus, fara a renunta la acestea cand intampina dificultati. Un copil care intelege ca esecul nu este un inamic, ci o lectie din care trebuie sa invete, isi va dezvolta mai repede aptitudinile de lider si va cunoaste intr-un timp mult mai scurt succesul proiectului sau, oricare ar fi acesta. Fie ca e vorba de organizarea unei excursii cu prietenii, fie de deschiderea unui canal de educatie in mediul virtual in care copilul isi castiga primii sai bani din meditatii, orice idee poate fi materializata mai usor atunci cand acesta are un mindset de invingator. Participarea la cursuri pentru copii isi aduce un aport urias in acest sens.

Socializarea, integrarea in diverse colectivitati, comunicarea si construirea unor prietenii sau colaborari valoroase sunt, de asemenea, vizate la cursurile dedicate copiilor. Timiditatea este, in general, un obstacol in evolutia multor juniori, aceasta impiedicandu-i sa se afirme, sa isi faca prieteni noi si sa se exprime fara trac. Tehnicile de comunicare, exersarea diferitor roluri, precum si cizelarea inteligentei intra si interpersonale ii vor ajuta sa scape de timiditate, castigand o doza mai mare de incredere in ei insisi. La scoala, in vacante, vizite sau calatorii in strainatate, acestia se vor simti in largul lor, indiferent de context.

Prin parcurgerea celor mai realiste cursuri pentru copii, fiecare cursant acumuleaza un bagaj cu notiuni extrem de practice si actuale. Inscrie copilul la singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului de business si vei avea garantia succesului sau!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.