Închirierea unei maşini este o practică destul de populară. Faţă de anii de început ai acestui domeniu, când serviciul de tip rent a car părea unul exclusivist şi scump pentru publicul larg, lucrurile s-au schimbat destul de mult. Acum preţurile sunt mai accesibile, însă nu toată lumea ştie cum să îşi aleagă rentabil agenţia cu care să colaboreze. Interesaţi-vă şi la GoTo Globalcar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Închiriaţi din aeroport? Ar putea fi şi convenabil şi rentabil

Sunt agenţii care oferă servicii de inchirieri auto Otopeni, preluarea şi predarea autovehiculelor neputând fi posibilă din altă locaţie. Această metodă este convenabilă îndeosebi pentru cei care vin în ţară cu avionul. Iată şi ce trebuie să ştiţi legat de costuri.

Evitaţi intermediarii! Costul de închiriere ar putea fi mai mic şi în plus garanţia plătită poate fi una mai mică. Aşa cum este de înţeles, intermediarii vor adăuga cost suplimentar serviciilor, astfel încât nu vă convine să colaboraţi. Preferaţi, deci, să lucraţi direct cu agenţia.

Căutaţi pe cei care oferă condiţii flexibile de predare. Să nu vă fie de mirare dacă unii aplică o taxă şi pentru că veţi cere ca predarea maşinii să aibă loc undeva pe raza unui oraş. Pentru că asta ar însemna să aibă agenţi disponibili pe teren care să preia maşina.

Limita de kilometri ar putea să vă pună beţe în roate. Sunt agenţii care vor taxa şi pentru asta. Dacă veţi calcula puţin rutele pe care le veţi face s-ar putea să nu vă convină închirierea. Nu toate agenţiile au această practică, astfel încât ar fi bine să căutaţi în detaliu cum stă treaba la www.goto-globalcar.ro spre exemplu.

Călătoriţi alături de animale de companie? Nu oricine va accepta să luaţi la bord şi pe acestea. Nu oricine, însă cei de la GoTo Globalcar da. Este destul de dificil pentru un pet lover să îşi lase animalul acasă. Dar nu este mereu condiţionat din acest punct de vedere. O ofertă pet friendly este unul din atuurile agenţiei de rent a car GoTo Globalcar.

Cât costă să închiriaţi direct din aeroport?

Agenţiile de rent a car aplică un tarif diferenţiat în funcţie de tipul de maşină ales şi în funcţie de perioadă. Aşadar confortul vă costă în primul rând, urmat de detaliile de colaborare şi de perioada de timp. Este de aşteptat ca în anumite intervale din an, cum sunt sărbătorile, să fie o cerere mai mare şi deci preţurile mai piperate. Plus că mai greu veţi găsi şi ceva disponibil.

Nu vă bateţi capul cu asta. GoTo Globalcar vine cu oferte personalizate. Astfel, fiecare cerere este procesată cu atenţie. Veţi găsi maşini şi cu tarif de 30€ pe zi sau mai puţin, Renault Clio cu 22€/zi.

Cu sediul în aeroport, cei interesaţi pot trece pragul acestei agenţii şi să închiriaţi pe loc. Ca măsură de precauţie să nu fiţi condiţionaţi doar de ceea ce este disponibil pe moment, preferaţi să înaintaţi cerere de ofertă din pagină oficială, goto-globalcar.ro.

Contact: office@goto-globalcar.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.