Puteţi schimba aspectul casei casei voastre şi nu aveţi nevoie decât de câteva nuanţe de vopsea lavabilă, atât pentru interior cât şi pentru exterior. Puteţi găsi la IdealMIX mai multe variante de astfel de vopseluri dintre care să alegeţi. Pentru fiecare puteţi vedea care sunt caracteristicile şi nuanţele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă veţi accesa idealMIX.ro veţi descoperi o lume a vopselurilor care vă permite să alegeţi orice culoare vă doriţi, pentru a schimba aspectul fiecărei camere sau chiar pentru faţada casei.

Schimbările frecvente pe care le faceţi acasă

În fiecare an sau chiar o dată la 2 ani oamenii aleg să dea din nou cu var sau vopsea pereţii din casă, pentru că aceştia îşi schimbă culoarea şi nu mai arată chiar atât de bine. Primăvara aceasta când urmează să văruiţi alegeţi o vopsea lavabila interior de la IdealMIX de o anumită nuanţă şi faceţi acea schimbare majoră în casă.

Veţi descoperi aici o paletă foarte vastă de culori dintre care puteţi alege. Putem spune că sunt câteva zeci de nuanţe pe care le puteţi vedea la categoria culori. Alegeţi pe cea care vă place şi copiaţi de pe aceasta codul pentru a şti exact ce vreţi să comandaţi. Astfel, nu este nici loc de greşeală şi veţi şti că obţineţi ceea ce vă doriţi.

Pregătirea camerei copilului

Dacă vă pregătiţi să deveniţi părinţi, bucurie mai mare probabil că nu este. Totuşi, pregătirile sunt în toi cu siguranţă şi veţi vrea să aveţi totul pregătit când bebe va veni pe lume. Aici vorbim şi despre camera copilului care trebuie pregătită cu atenţie înainte, astfel încât pereţii să aibă timp să se usuce.

Dacă ştiţi deja dacă este băiat sau fetiţă puteţi opta pentru culorile clasice de roz sau albastru, iar dacă nu puteţi descoperi şi nuanţele de turcoaz, verde, mov şi zeci de alte nuanţe potrivite şi drăgălaşe care să coloreze toată încăperea.

O idee ar fi să aplicaţi o vopsea lavabilă colorată doar pe unul dintre pereţi, pentru că astfel veţi aduce un plus din punct de vedere al designului interior şi veţi avea astfel un perete - vedetă. Accesaţi site-ul şi poate veţi fi inspiraţi de culorile descoperite.

Protejaţi casa şi la exterior

Cu siguranţă exteriorul casei nu trebui ignorat, ci din contră, trebuie să aveţi mare grijă ce vopsea alegeţi pentru acesta. Condiţiile meteorologice nefavorabile afectează aspectul exterior al casei, dar pe lângă aspect apar şi probleme diverse mai grave, precum mucegaiul de la umiditatea crescută.

Cum la noi în România oscilaţiile de temperatură sunt prezente destul de des, astfel de probleme sunt prezente deseori. Motiv pentru care veţi vrea să descoperiţi vopselurile lavabile de la IdealMIX pentru data viitoare când recondiţionaţi casa. Acestea pot fi siliconice, elastomerice, silicatice sau de alte tipuri.

Cert este că acestea protejează casa de factorii externi şi îşi păstrează aspectul plăcut mult mai mult timp.

Puteţi descoperi mai multe informaţii şi puteţi vedea toate nuanţele disponibile dacă accesaţi site-ul www.idealMIX.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.