Pentru a răspunde cererii în creştere din partea clienţilor moto din Bucureşti şi zonele limitrofe, reteaua Honda se extinde cu un nou showroom dedicat Honda Moto, unde aceştia pot descoperi gama completă de motociclete şi scutere, precum şi accesorii şi echipamente originale Honda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
  • Noul dealer moto Asko Group dispuneatât de showroom Honda, situat în Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48,  cât şi de service autorizat de marcă, la adresa Şoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna.

 

  • Clienţii Honda din Bucureşti şi împrejurimi pot descoperi noua Honda Transalp, în premieră naţională, la showroom-ul Asko Group. De asemenea, au posibilitatea de a testa cele mai reprezentative motociclete Honda, având la dispoziţie peste 10 unităţi la Test-Ride.

 

Asko Groupeste partener Honda de tradiţie, reprezentând şi primul dealer pentru automobile de marcădin România, începând cu anul 2006. Devenind cel mai nou dealer Honda Moto din Bucureşti, Asko Groupîşi propune să ofere servicii de consiliere pentru vânzare şi servicii post-vânzare competitive şi la standarde înalte de calitate, specifice mărcii Honda.

 

Noul showroom Honda Moto este uşor accesibil publicului, fiind situat în centrul oraşului, la adresa Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48. Activitatea de vânzări se desfăşoară conform standardelor Honda, de către consilieri de vânzări dedicaţi şi certificaţi.

 

Asko Group oferă clienţilor de motociclete Honda şi servicii post-vânzare în cadrul service-ului autorizat de marcă, situat la adresa Şoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna, lucrările fiind efectuate de mecanici certificaţi internaţional Honda.

 

Noul showroom Honda Moto oferă clienţilor posibilitatea de a viziona gama completă de motociclete şi scutere,incluzând noua Honda Transalp, prezentată în premieră pentru clienţii din România,şi de a testa peste 10 motociclete reprezentative pentru brand.

 

Pentru a se programa la Test-Ride şi a afla detalii despre produsele Honda, clienţii au la dispoziţie următoarele date de contact:0744.996.686, vanzarimoto@asko.ro. Pentru service-ul Honda Moto, programările se pot face la datele de contact: telefon 0752.762.662, e-mail servicemoto@asko.ro.

 

Unul dintre obiectivele principale Honda în România este acela de a dezvolta mobilitatea urbană, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi a cererii din ce în ce mai crescute pentru scutere mici de 125cc. De aceea, o aliniere legislativă la ţările din vest privind posibilitatea de a conduce scutere de 125cc cu permis categoria B este extrem de dezirabilă.

 

Reţeaua de dealeri certificaţi Honda Moto include opt parteneri de vânzări şi service, având acoperire la nivel naţional.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.