Grand Cinema & More şi Grand Combo, alături de Cool School, lansează cea de-a doua ediţie Grand Summer School – un program de studiu inovator şi eficient, construit pentru a răspunde aşteptărilor de vacanţă ale copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani. Cursuri neconvenţionale, sub forma unor ateliere de teatru, muzică şi scenografie, le sunt deschise în perioada 18 iulie – 19 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grand Summer School este un proiect anual care are ca scop dezvoltarea copiilor într-o manieră interactivă, care exploatează întru totul energia, curiozitatea şi creativitatea specifice vârstei. Departe de a fi nişte cursuri tradiţionale, atelierele şcolii de vară îmbracă fundamentele teoretice, predate de traineri specializaţi, în activităţi dinamice, care nu se regăsesc de obicei în programele şcolilor.

Programul de anul acesta se subordonează temei „Laboratorul de poveşti”, atelierele fiind construite astfel încât să se susţină unele pe celelalte pentru a transpune poveştile micilor cursanţi în piese jucate chiar de ei, pe scena Grand Cinema & More. Ateliere de idei, scenografie, muzică, decor şi casting îi vor ajuta să-şi desăvârşească proiectul teatral şi să-l susţină în faţa publicului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 „Am pornit acest proiect ca un punct comun al aşteptărilor oricărui părinte, adaptate nevoilor şi intereselor copiilor. Astfel, am gândit o metodă de învăţare modernă, interactivă şi dinamică, ce se poate constitui ca un program de vacanţă veritabil pentru cei mici. Anul acesta, dată fiind direcţia pe care am ales-o, sperăm ca spaţiul în sine să le servească nu doar ca inspiraţie, ci şi ca motivaţie pentru a-şi depăşi limitele imaginaţiei”, a declarat Simona Manea, EBU Marketing Director.

Fiecare spectacol va fi rezultatul unei munci de echipă, în grupe de câte 20 de copii. Cursurile se desfăşoară de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, ultima zi fiind rezervată reprezentaţiei cu public, deschisă familiei şi prietenilor. Înscrierile se fac săptămânal, în baza unei taxe de 300 de lei, care acoperă toate costurile, inclusiv masa de prânz.

Cursurile se ţin la Grand Cinema & More şi Grand Combo, din Băneasa Shopping City. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.