FOREO, brandul inovator care guvernează frumuseţea cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, prin dispozitive uşor de folosit, chiar la tine acasă, a anunţat o mare schimbare la nivel de conducere la începutul anului 2021, numindu-l pe Boris Trupčević noul CEO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul CEO FOREO, un expert media cu peste 25 de ani de experienţă, va conduce compania spre următoarea sa etapă de inovaţie, explorând noi dimensiuni în domeniul frumuseţii alături de Filip Sedic, fondatorul şi principalul inventator al liniei de producţie premiate FOREO. Prin inspiraţia originală din spatele brand-ului şi viziunea strategică, Sedic va asigura o integrare lină şi va susţine în continuare succesul FOREO în următorii ani, punând accent pe dezvoltarea produselor.

Boris Trupčević este expert media, CEO de lungă durată, fost director general al Styria Group Croaţia şi membru activ al consiliului de administraţie la International News Media Association. Acesta are o experienţă vastă în dezvoltarea produselor, iubeşte designul, inovaţia, noile tehnologii şi toate lucrurile digitale.

În călătoria sa profesională, Boris a fost responsabil pentru conţinut, editoriale, produse tipărite / online, operaţiuni digitale, tehnologie, vânzări şi marketing. A realizat un întreg proces de digitalizare a fostei sale companii, timp în care produsele sale, iniţiativele de inovare şi soluţiile de comunicare au câştigat peste 100 de premii internaţionale. Concentrarea deplină bazată pe digitalizare a inclus programe educaţionale extinsive, instruirea angajaţilor şi înfiinţarea unei echipe de Data Science / Machine Learning. Modificările şi gestionarea schimbărilor sunt o constanţă a activităţii sale profesionale.

Boris Trupčević spune că FOREO a fost dragoste la prima vedere.

‘’Încă din primul moment am fost cu adevărat inspirat de îndrăzneala, misiunea şi ambiţia FOREO. Ceea ce FOREO a realizat este remarcabil. Dar, sunt multe lucruri care constituie acest aspect. Există multe influenţe asupra vieţii oamenilor şi gândirii profunde - cum contribuiţi la realizarea unui context mai larg, cum ajutaţi la îmbunătăţirea umanităţii? Făcând un individ mai fericit, unul cate unul, fiecare fiind un mic pas către un salt uriaş. Dacă îi ajuţi cu adevărat pe oameni să se simtă frumoşi şi mai încrezători, pentru fiecare persoană acest sentiment este la fel de mare ca universul şi asta le schimbă viaţa în bine. Şi aceasta este datoria FOREO.’’, spune Trupčević.

Sedic concluzionând: ‘’Există atât de multe lucruri pe care le putem realiza împreună. Au fost opt ani nebuni până acum, dar acesta a fost doar începutul. FOREO a distrus şi reinventat o întreagă industrie, a fost pionierul unei întregi categorii. Asta este incredibil! Cu toate acestea, într-o lume aşa mare este nevoie de timp pentru a atinge pe toată lumea şi mai avem un drum lung de parcurs până ajungem la fiecare persoană la care ne dorim.’’

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.