Dacă îţi place să te relaxezi în timpul liber într-un cazinou online, ar trebui să ştii deja că a profit maxim este egal cu distracţie maximă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Satisfacţia se calculează în emoţiile trăite, nu în banii care, până la urmă, oricum se duc. Poţi avea parte de divertisment nelimitat jucând la sloturi ca la aparate gratis, dar parcă are alt farmec atunci când joci pe mize reale.

În plus, dacă optezi pentru varianta pe „bani adevăraţi”, apare şi o altă provocare, aceea de a gestiona bugetul astfel încât să îţi maximizezi şansele de a declanşa măcar un premiu important. Ştim că rezultatul jocurilor de noroc nu poate fi controlat şi nici anticipat. Totuşi, există ceva asupra căruia deţii controlul: asupra bugetului.

Orice rotire poate declanşa jackpotul

Suma afişată în balanţa contului se mai numeşte bankroll. În mod normal, fondurile alocate acestui hobby trebuie se fie insignifiante în raport cu venitul lunar, astfel încât pierderea ei să nu te afecteze nici psihic şi nici financiar. Să spunem că ai un venit de 8.000 de lei pe lună. Jucătorii care procedează aşa cum trebuie nu direcţionează spre gambling mai mult de 10% din cât câştigă. Dacă ne raportăm la acest procent şi la venitul luat ca reper, ar fi să alimentezi cu maxim 800 de lei contul deschis la cazinoul online.

Totuşi, este cam mult. Poate că ar trebui să nu depăşeşti 200 de lei (2% din venit). Cu aceşti bani, ai garantate 1.000 de runde la un slot care permite o miză minimă de 20 de bani, cum ar fi Shining Crown. Am luat ca exemplu acest slot întrucât orice rotire câştigătoare, indiferent de valoarea mizei, poate declanşa unul dintre cele patru jackpoturi progresive. Dacă ai un noroc excepţional, poţi lua chiar marele premiu, care depăşeşte 2 milioane de lei în cea mai mare parte a timpului. 

Filosofia este valabilă pentru orice joc

Cea mai indicată modalitate de gestionare a bugetului este să împărţi banii în cât mai multe mize egale şi să fii consecvent. Adică să nu începi cu miză de 20 de bani, apoi să treci la 1 leu, apoi la 40 de bani, apoi la 2 lei şi tot aşa. În situaţia în care reuşeşti să măreşti bankroll-ul, există două posibilităţi: fie joci mai multe runde (dacă ajungi la 240 de lei, ai garantate 1.200 de runde), fie măreşti miza proporţional cu suma din cont, atunci când se depăşeşte un anumit prag.

Revenind la exemplul nostru, dacă ai pornit cu valoarea mizei ca fiind 1/1000 din miză, un bankroll de 240 de lei ar însemna mize de 0,24 lei. Ei bine, este foarte posibil ca slotul să nu permită astfel de mize, ci următoarea valoare, după 20 de bani, să fie 40 de bani. În acest caz, este bine să măreşti miza numai atunci când ajungi la un buget de 400 de lei. Aceeaşi filosofie este valabilă pentru orice joc de cazinou, nu numai pentru păcănele.

Mai multe depuneri pot aduce extra distracţie

Gestionarea bugetului se referă şi la împărţirea sumei totale în sesiuni de joc. Dacă ai 200 de lei pentru toată luna, este bine să nu îi joci pe toţi odată. Este posibil să îi pierzi în câteva zile, iar apoi să ai interzis la această distracţie până în luna următoare. De aceea, este recomandat să îţi împarţi bugetul pe săptămâni (de exemplu, 50 de săptămână) sau chiar pe zile. Te sfătuim să nu alimentezi cu toată suma deodată, pentru că, periodic, apar oferte promoţionale prin care primeşti tot felul de recompense la depunere.

O astfel de ofertă poate fi de genul: „Primeşti 20 de rotiri gratuite la Age of Olympus dacă depui 50 de lei”. Dacă ai depus deja toţi banii de care dispui lunar, atunci nu mai poţi profita de ofertă. În schimbi, dacă îi împarţi în patru depuneri, ai parte de extra distracţie. Gestionează bugetul cu cap!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.