Putem spune că staţiunile balneare sunt printre cele mai populare din ţara noastră. Acestea sunt benefice pentru sănătare, iar tocmai de aceea au fost şi prima opţiune a multor turişti români sau chiar străini. Astfel, aceştia au îmbinat plăcutul cu utilul şi au ochit doi iepuri dintr-un foc, reuşind astfel să se relaxeze în timp ce beneficiază de un tratament balnear.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Haideţi să discutăm despre beneficiile unui astfel de tratament balnear, despre Băile Olăneşti şi izvoarele din această zonă, amintind totodată şi despre opţiuni de cazare în Olăneşti.

Olăneştiul poate fi destinaţia perfectă, indiferent de vârstă!

În Olăneşti veţi găsi nu doar hoteluri şi pensiuni potrivite pentru tratamente balneare, şi alte activităţi distractive pentru întreaga familie. Aşadar, oricine, de la mic la mare se va putea bucura de o vacanţă în această staţiune.

Pentru adulţi, cu siguranţă vor fi atractive pachetele de spa şi relaxare la tratamentele balneare pentru care băile Olăneştiului sunt atât de cunoscute. Un astfel de tratament poate gestiona afecţiunile cu care ne putem confrunta, precum durerile musculare sau articulare.

Pentru copii sau adolescenţi şi nu numai, puteţi opta pentru plimbări în parcul naţional Buila Vânturariţa sau să descoperiţi împreună rezervaţiile naturale în drumeţii. De asemenea, sunt posibile plimbările cu ATV-urile sau maşinile de teren, pentru a vizita cât mai mult. Pentru cei care vor puţină distracţie, există şi activităţi de paintball.

Despre Olăneşti, staţiunea „izvoarelor de aur”

Olăneştiul se mândreşte nu doar cu cel mai mare număr de izvoare balneoclimaterice din ţară, cu varietate compoziţională şi concentraţie, ci şi cu calitatea acestor ape în rangurile europene. De exemplu, ele sunt comparabile cu apele din Vichy, Evian sau alte izvoare cunoscute.

Fiecare izvor în parte are proprietăţi unice, iar de aceea acestea sunt perfecte pentru multe probleme de sănătate, fiind posibile cure interne şi externe. De exemplu, izvorul nr. 7 este indicat pentru cure interne, în special potrivit crenoterapiei. Poate gestiona boli sau afecţiuni ce necesită cure de coreleză, în timp ce izvorul 10 ar putea fi potrivit altor condiţii medicale datorită apei sale sulfuroasă, oligominerală şi hipotonă.

Curele externe sunt populare, însă cele interne sunt mai puţin cunoscute. O cură internă poate fi administrată în şase prize pe zi, direct de la sursă, prin buvete amenajate în staţiune. Ştiaţi că aceste ape nu pot fi îmbuteliate datorită faptului că îşi pierd proprietăţile în doar câteva ore după contactul cu aerul?

Aşadar, există activităţi pentru fiecare. În Băile Olăneşti veţi găsi o oază de linişte, relaxare şi sănătate. Pentru cazare Olanesti, exploraţi pagina web directromania.ro şi descoperiţi ofertele disponibile. Veţi găsi hoteluri pentru orice buget, dar şi alte localităţi perfecte pentru o vacanţă de acest fel.

Prin www.directromania.ro veţi avea la dispoziţie un număr vast de hoteluri, pensiuni şi complexuri care oferă servicii de spa şi tratamente balneare la diverse destinaţii de vis. Găsiţi cazarea perfectă chiar acum, la doar un click distanţă!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.