Când vine vorba despre flori, trandafirii sunt în continuare cei mai populari si cei mai îndrăgiţi, pentru că reprezintă un cadou cu o notă clasică şi elegantă. Nimic nu egalează trandafirul roşu, de exemplu, atunci când vrem să facem o declaraţie de dragoste sau să transmitem un anumit mesaj. Pentru că trandafirii au devenit adevărate simboluri, cadouri care nu mai au nevoie de cuvinte şi care vorbesc de la sine. Iar când ei provin dintr-o zonă a lumii vestită pentru cultivarea ”celor mai frumoşi trandafiri din lume” efectul este garantat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trandafirii de Ecuador, numiţi şi cei mai frumoşi din lume

Vorbim despre trandafirii de Ecuador, cultivaţi în fermele din Anzii sud-americani, în condiţii climatice speciale, care îi ajută că crească foarte înalţi şi să fie foarte rezistenţi. Printre primele florării din Bucureşti care au importat trandafiri de Ecuador se numără Flor de los Andes, care este şi în prezent lider de piaţă în această privinţă. Prin cele două florării pe care le are în Bucureşti şi cu o florărie online, Flor de los Andes oferă o gamă foarte diversă de trandafiri de Ecuador, care s-au ales cu renumele de cei mai frumoşi din lume pe bună dreptate. Cine a comandat deja un buchet din astfel de trandafiri s-a convins.

Un cadou cu adevărat de neuitat

Atât în cele două florării fizice, cât şi online, pe flordelosandes.ro, găsiţi trandafiri de Ecuador în culori clasice, dar şi nuanţe deosebite, iar pe unele  nu le puteţi cumpăra din altă parte. Fiind importator direct din Ecuador, Flor de los Andes are şi cele mai bune oferte la trandafiri şi calitate premium, care i-a atras foarte mulţi clienţi fideli. De asemenea, cei aflaţi în căutarea unor cadouri florale extravagante pot cumpăra de la aceeaşi florărie trandafiri înalţi de 1,30 m! Cu adevărat impresionanţi şi unici, un cadou realmente de neuitat.

Calitate premium şi preţuri accesibile

Pe o piaţă online aflată în continuă creştere, flordelosandes.ro reuşeşte să câştige tot mai mulţi clienţi, cu ajutorul unor principii de la care nu se abate. Unul dintre ele este un raport preţ/calitate foarte bun şi constant. Fiind importator direct, florile sunt mereu proaspete şi de calitate, două aspecte care se reflectă în serviciile oferite. Iar preţurile sunt accesibile tuturor categoriilor de clienţi. Floarea este un cadou, iar cadourile sunt considerate ades un lux, însă cei de la Flor de los Andes încearcă să elimine acest prag, oferind produse la un nivel al preţurilor care să nu constituie o piedică. Şi, aşa cum spuneam, fiind importator, pot face acest lucru fără să afecteze calitatea.

Primeşti exact ce comanzi

Un alt principiu la care Flor de los Andes încearcă să nu facă rabat este următorul: livrează-i clientului exact ce a comandat. Este vorba în acest caz despre comerţul online, iar cei care deja au făcut comenzi de pe flordelosandes.ro au avut ocazia să remarce acest lucru. Probabil că tuturor ni s-a întâmplat cel puţin o dată să comandăm ceva online şi să primim altceva, iar un astfel de moment nu este deloc plăcut. Ei bine, acest lucru nu se întâmplă dacă alegeţi să comandaţi flori de pe flordelosandes.ro.

Nu este uşor, spun cei de la Flor de los Andes, pentru că florile sunt o categorie de cadouri aparte, dar dacă reuşeşti să construieşti o relaţie de încredere între tine şi client, lucrurile merg pe un făgaş bun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.