Aplicaţia de mobile banking First Bank vine în atenţia clienţilor cu noi funcţionalităţi care vor face experienţa utilizatorilor mai plăcută şi mai sigură. Acestea vor îmbunătăţi securitatea şi controlul posesorilor de carduri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aplicaţia băncii a cunoscut o creştere între 50-60% a volumului de tranzacţii în ultimii doi ani de zile, de la lansare, iar banca poate în prezent să onoreze solicitările unui client exclusiv online, fără ca el să treacă fizic printr-o agenţie. În jur de 70% din clienţii băncii sunt activi pe zona de internet banking.” (Mădălina Teodorescu, Vicepreşedinte First Bank)

Cu aplicaţia First Bank, utilizatorii îşi pot plăti taxele, cu ajutorul Ghişeul.ro, pot să cumpere vignetă, să achite taxa de pod Feteşti, să îşi deschidă un cont, să economisească şi chiar să aplice pentru un credit.

First bank vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o nouă funcţionalitate unică pe piaţa din România, serviciul ”Listă abonamente”. Această funcţionalitate îi arată posesorului cardului în ce portofele electronice terţe (wallet-uri) şi-a înregistrat cardul. Utilizând o integrare cu Visa, aplicaţia FistBank verifică pe ce site-uri sau în ce aplicaţii a fost înregistrat cardul de-a lungul timpului. Astfel, posesorul cardului va putea afla site-ul web, adresa şi numărul de contact aferente comerciantului, ultima sumă plătită, dacă plata este recurentă sau ocazională şi numărul plăţilor efectuate în ultimele luni. Avantajele acestui serviciu constau în o mai bună transparenţă şi control asupra cheltuielilor recurente, protejarea împotriva eventualelor fraude şi economisirea timpului.

O altă funcţionalitate unică în România, lansată de Firstbank în vara acestui an, este cardul virtual cu CVV dinamic. Este un card 100% virtual, care poate fi emis cu doar câteva clickuri prin aplicaţie, cu posibilitatea de a face plăţi imediat după. CVV-ul dinamic sporeşte seminificativ siguranţa fiecărei tranzacţii, acesta fiind generat odată la câteva ore. De asemenea, cardul poate fi blocat şi deblocat pentru tranzacţiile dorite. Datorită acestor funcţii, utilizatorul poate avea control total asupra banilor şi tranzacţiilor efectuate şi acces total la datele cardului, profitând de o siguranţă ridicată. Cu acest card virtual, care poate fi folosit cu Apple Pay sau Google Pay, utilizatorii profită de o experienţă mult mai sigură decât în cazul unui card fizic, mai ales în cazul cumpărăturilor online.

”Acum urmează perioada cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă şi securitatea tranzacţiilor este extrem de importantă pentru clienţi. Noi recomandăm utilizarea CVV dinamic clienţilor nostri pentru a uita de grija securităţii acestor plăţi, acest CVV fiind valabil doar o scurtă perioadă de timp. CVV dinamic este o funcţionalitate unică în România, oferită de FirstBank în colaborare cu Visa.

Listă Abonamente este o alta funcţionalitate nouă şi unică în România, care va permite clienţilor noştri să aibă transparenţă asupra bugetului lor de cheltuieli, atunci când vine vorba despre abonamente sau despre site-urile şi aplicaţiile unde şi-au înrolat cardul.

Suntem mândri de aprecierea clienţilor noştri pentru aplicaţiile noastre mobile din Google Play şi App Store, unde avem 4.8 stele.” (Ionuţ Encescu, Director Produse si Hub Inovatie Digitală)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.