În relaţiile de cuplu în care cei doi au preferinţe alimentare diferite este foarte dificil să găseşti timp pentru gătit astfel încât ambii parteneri să fie mulţumiţi. Dacă te afli într-o astfel de situaţie, probabil îţi este din ce în ce mai greu să găseşti soluţii care să te ajute să salvezi timp, bani şi efort. Nu este cazul să petreci 2-3 ore în bucătărie pentru a obţine preparate gustoase. Dacă vrei să afli cum poţi avea o dietă variată, în funcţie de preferinţe, fără a sacrifica prea multe resurse, citeşte în continuare acest articol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Află cum tu şi partenerul tău puteţi avea zilnic o dietă echilibrată şi diversificată, în funcţie de preferinţele alimentare:

Alegeţi un serivciu de livrare mâncare

Dacă ţi se întâmplă uneori să fii acasă şi nu ştii de ce să te apuci prima dată sau să ajungi seara extenuată şi fără mâncare în frigider este timpul să faci o alegere care îţi vă uşura viaţa. Poţi comanda zilnic, de la birou sau de acasă mâncare gătită de chefi bucătari. Poţi comanda mâncare vegetariană în Bucureşti şi Ilfov pentru tine, iar pentru partenerul tău mâncare gătită cu diferite tipuri de carne. Astfel, şi tu şi partenerul tău vă veţi bucura de ingrediente gătite de profesionişti care folosesc ingrediente de calitate. Găseşti un meniu variat cu ingrediente alese la Foodnation.ro, care a pregătit pentru tine promoţii periodice pentru bucate „ca la mama acasă”.

Verificaţi meniul restaurantului

De când eşti vegetarian, probabil că ai observat că în multe restaurante este destul de dificil să găseşti mâncare potrivită preferinţelor tale. Atunci când ieşi la cină cu partenerul după o zi lungă de birou, probabil că ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este să nu ai variante de mâncare la restaurant. Poţi verifica online meniul localului şi poţi verifica lista de ingrediente. Cele mai multe meniuri conţin informaţii despre conţinutul preparatelor şi despre alergeni. Asigură-te că ai consultat meniul înainte pentru a nu trăi o experienţă neplăcută.

Stabileşte un meniu săptămânal

Fie că alegi să găteşti, să comanzi sau să mergi la un restaurant este important să îţi stabileşti saptamantl un meniu bogat în proteine, fibre şi grăsimi sănătoase. Astfel, tu şi partenerul tău vă puteţi exprima dorinţele gastonomice şi puteţi stabili un plan. Probabil că vei constata că prin comanda de mâncare online îţi este mult mai uşor să ai mâncare proaspătă în fiecare zi, la preţuri avantajoase. Vei simţi că ai un chef personal care găteşte pentru tine şi care curăţă bucătăria la final.

Majoritatea cuplurilor în care preferinţele alimentare ale partenerilor sunt diferite preferă să comande mâncare sau să meargă la restaurant. O variantă prin care poţi să economiseşti câteva ore în care te poţi odihni sau poţi petrece timp cu partenerul este ca mâncarea să îţi fie livrata la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.