Să mergi să îţi faci manichiura este una dintre micile plăceri nevinovate ale unei femei. Lăsând la o parte importanţa unei manichiuri curate asupra primei impresii pe care o creezi celorlalţi, să ai unghiile îngrijite îţi dă o stare de bine şi un plus de încredere în tine. În ultimii ani, au devenit foarte populare manichiurile cu gel şi cele cu ojă semipermanentă, datorită rezistenţei în timp a acestora, iar tehnicienii de unghii aproape că nu fac faţă cererilor clientelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce privesc trendurile în materie de manichiuri ale anului 2022, nimic nu este prea mult, de la culori simple şi neutre, până la modele pline de culoare şi sofisticate. Dacă şi tu eşti tehnician de unghii şi vrei să îţi surprinzi clientele, în continuare vom vorbi despre patru tipuri de manichiuri populare anul acesta.

Iată cele mai populare trenduri în materie de manichiuri în 2022

     Multicolor şi abstract - acest model pare să revină în tendinţe în fiecare an. Este foarte apreciat şi cerut de către tinere, fiind îndrăzneţ şi atrăgător de priviri. În ceea ce priveşte tehnica, totul rămâne la latitudinea ta şi în baza imaginaţiei tale. Poţi combina diverse culori, complementare sau nu, iar cu câteva mişcări haotice de pensulă, ai obţinut un model unic. Acest tip de manichiură se poate realiza cu gelurile Gelaxyo, pe care le găseşti pe site-ul celor de la Savyprofessional.ro, într-o gamă variată de culori.

     Manichiura minimalistă - culorile neutre au fost şi rămân în continuare în topul preferinţele doamnelor. O manichiură minimalistă, în nuanţe subtile de bej sau roz pal va adăuga întotdeauna un plus de eleganţă celei ce o poartă. Dacă adaugi şi un accent de culoare sau un model discret pe degetele inelare, cu siguranţă vei obţine o manichiură de efect. Acest tip de manichiură se potriveşte clientelor cu stiluri elegante şi clasice, ce îşi doresc o manichiură care să impresioneze prin simplitate şi delicateţe.

      Manichiura grafică şi asimetrică - unul din cele mai populare trenduri în materie de manichiuri ale anului 2022 este manichiura asimetrică, cu un model sau culoare diferită pe fiecare unghie. Poţi propune acest tip de manichiură clientelor cărora le place să experimenteze, cărora le plac culorile vibrante şi care nu se pot hotărî asupra unui singur model. Combinaţiile sunt nelimitate, această manichiură fiind foarte versatilă şi putând fi purtată în orice circumstanţă.

       Efect de marmură - manichiura tip marmură este o tendinţă mai veche în materie de manichiuri, pe care însă o poţi reinterpreta. Completează o manichiură simplă, într-o culoare neutră, cu un design de marmură pe una sau două unghii şi cu un accent metalic şi cu siguranţă vei avea o clientă foarte încântată.

     Însă mai important decât tendinţele şi de ce se poartă anul acesta, este o clientă mulţumită şi încântată de alegerea făcută, care să revină la tine mult timp de aici înainte. Aşadar, înainte de a propune anumite manichiuri, ascultă şi preferinţele doamnelor şi oferă-le sfaturi, pentru a alege împreună un model de manichiură care să se potrivească stilului fiecăruia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.