Toata lumea adora femeile mici de statura, intrucat le considera extrem de feminine, dar si copilaroase in acelasi timp. In plus, nu este niciun secret faptul ca barbatii sunt atrasi de aceasta tipologie de femei, asadar daca te simteai vinovata din cauza inaltimii sau erai inversunata pe Mama Natura, ar trebui sa uiti de acest gand. Insa, daca vrei totusi sa iti adaugi cativa centrimetri, ar trebui sa fii atenta la modul in care iti alegi tinutele si, mai ales, incaltarile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata ce greseli nu ar trebui sa comiti, din acest punct de vedere!

  • Nu opta pentru pantaloni cu talia joasa - Un astfel de model de pantaloni nu avantajeaza prea multe persoane, mai ales pe cele minione sau pe cele care au cateva kilograme in plus. Efectul pe care acestia il creeaza este de coborare a taliei mai jos decat este aceasta in mod normal, accentuand ideea ca nu esti foarte inalta. In schimb, ar trebui sa alegi, mai de graba, blugi sau pantaloni cu talia inalta, intrucat acestia creeaza un efect invers. In fond, nu exista femeie care sa nu isi doreasca talie de viespe si picioare lungi.
  •  Nu purta pantofi cu bareta - Pantofii cu barete pe glezna nu fac altceva decat sa accentueze faptul ca nu esti tocmai cea mai inalta persoana si, in acelasi timp, iti vor ingrosa aceasta zona a corpului. Ar trebui sa alegi, in schimb, pantofi de dama nu atat de sofisticati, de preferat stiletto, pentru ca acestia ofera un efect de alungire a piciorului, facandu-l sa para mai suplu. Botinele sunt considerate un subiect sensibil, intrucat acestea, daca nu sunt purtate in combinatiile potrivite, nu te vor avantaja. Insa, daca iti doresti totusi sa le porti, ar trebui sa stii ca cel mai rapid si util truc la care ai putea sa apelezi este sa iti alegi o culoare pentru incaltari in acelasi ton cu pantalonii. In acest fel, vei da impresia de picioare mai lungi. In cazul in care doresti sa iti reinnoiesti colectia de incaltari, vezi botinele de pe site-ul Reverse si alege-ti modelul preferat, care sa respecte cerintele de mai sus.
  • Renunta la hainele supradimensionate – Chiar daca iti ofera un anumit grad de confort si comoditate, in cazul in care esti miniona ar trebui sa renunti la a purta aceste obiecte vestimentare si sa te indrepti spre articole care iti pun atuurile fizice in evidenta. In plus, acest trend a fost specific anului 2018, iar in prezent nu mai este de actualitate, asadar, nu ai niciun motiv de a te intrista gandul ca va trebui sa renunti treptat la puloverele sau topurile supradimensionate.
  • Accesoriile XXL nu iti fac un avantaj – Acelasi lucru se aplica si in cazul accesoriilor, in special atunci cand vine vorba de genti. Cu toate ca in geanta unei femei se pot gasi lucruri utile si, uneori, de neimaginat, trebuie sa stii ca posetele XXL nu avantajeaza persoanele minione. Cele mai multe modele sunt prevazute cu manere scurte, prin urmare vei fi nevoita sa le porti tot timpul in mana, iar acest lucru va atrage si mai mult atentia asupra staturii tale.
  • Nu purta topuri prea lungi – Un alt lucru de care ar trebui sa stai departe este reprezentat de puloverele, bluzele, jachetele sau sacourile care se termina la jumatatea coapsei, intrucat acestea vor „taia” considerabil din lungimea picioarelor, aspect pe care, in mod sigur, nu ti-l doresti. Pentru a nu le elimina complet din garderoba, scurteaza-le sau poarta-le bagate in pantaloni.

Acestea sunt, asadar, cele mai importante greseli pe care nu ar trebui sa le comiti, in materie de alegeri vestimentare, daca esti o persoana mica de inaltime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.