Prestigioasa revistă Time a publicat o analiză a grupului Electrogrup Infrastructure | E-INFRA. Sub titlul ”Electrogrup Infrastructure | E-INFRA: Cutting edge convergence” articolul analizează punctele forte ale companiei in raport cu trendurilor majore privind infrastructura – Smart City, IoT, reţelele 5G.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ciuda discuţiilor despre societatea wireless, infrastructura care permite avansul tehnologiilor IT şi telecom este încă una fizică şi se bazează încă masiv pe cabluri care leagă centralele electrice şi reţelele telecom. Graţie unor companii precum Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, firmele din domeniul telecom, energie şi internet pot realiza economii substanţiale în condiţiile în care îşi dezvoltă rapid noi servicii pentru a face faţă cererii în creştere”.

Articolul din Time explică de ce abordarea inter-sectorială a infrastructurii permite reducerea costurilor şi creşterea ritmului de dezvoltare. De asemenea Time descrie şi structura grupului de companii şi povestea de succes a fondatorului său, Teofil Mureşan.

Cititi articolul in intregime aici: Articol  Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, Time Magazine, Sep 18

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.