Durerea provocata de articulatii este un subiect destul de sensibil, care afecteaza o mare parte dintre persoane, in special cele de varsta a doua sau care se intreapta spre varsta a treia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Te confrunti des cu dureri articulare destul de puternice si nu ai gasit, inca. niciun remediu eficient pana la acest moment? Activitati simple pe care le faci zilnic devin din ce in ce mai complicat de realizat?

 

Descopera cum poti combate durerile articulare si cum poti intarzia aparitia problemelor mult mai severe pe care acestea le implica!

 

●     Aplica un gel cu efect antiinflamator

Pentru calmarea durerii, este de preferat sa folosesti un gel care sa reduca inflamtiile prezente la nivelul arterelor si care produc dureri destul de puternice. De asemenea, maseaza zona cu miscari usoare, circulare, pentru a face gelul sa patrunda mai rapid in straturile inferioare ale epidermei.

●     Atunci cand este cazul, administreaza pastile cu efect antiinflamator

In situatiile mai severe, atunci cand durerea articulara are drept cauza artrita, una dintre cele mai intalnite boli ale articulatiilor, este recomandat sa soliciti ajutorul unei medic, care sa iti prescrie un tratament medicamentos. In cazul in care iti doresti un produs natural, poti intreba medicul si incerca si helix original cu proteina de melc, un produs destul de revolutionar pe piata de naturiste.  Secretul lui helix original este compozita speciala, fiind realizat din ingrediente naturale. Una dintre cele mai importante componente este proteina din pulbere de melc, benefica atat pentru a revitaliza si regenera pielea, dar si pentru capacitatile sale de imbunatatire a mobilitatii si redarii flexibilitatii sistemului osos.  La fel de importanta este si pulberea de radacina de turmeric ce are efect aspra inlaturarii durerilor resimtite la nivelul muschilor si articulatiilor, dar care diminueaza si inflamatia din zona articulatiilor. Daca iti doresti sa incerci acest produs, trebuie sa stii ca il poti gasi pe iMarketShop.ro.

●     Adopta un stil de viata sanatos si incearca sa te mentii la o greutate optima, constanta

Daca ai deja probleme cu articulatiile, gandeste-te ce efort urias ar fi pentru un corp ce sufera dureri la nivelul ligamentelor sa sustina si o greutate in plus. Asadar, ai grija sa iti mentii greutatea constanta, cat mai aproape de limita ideala pentru structura si conformatia corpului tau, si de asemenea, introdu in dieta de zi cu zi, mai multe fructe si legume. Acest lucru te va ajuta nu doar sa te simti mult mai bine si sa scazi treptat in greutate, atunci cand este cazul, insa consumul alimentelor potrivite reprezinta o sursa in plus de vitamine si magneziu, nutrienti necesari corpului tau si articulatiilor.

●      Incearca, atat cat corpul iti permite, sa faci miscare

Chiar daca poate parea o misiune imposibila, datorita durerilor resimtite, ar trebui sa incepi sa faci mai multa miscare tocmai pentru a intari musculatura si pentru avea mai multa mobiliatate. In cazul persoanelor cu dureri la nivelul articulatiilor, este recomandat streaching-ul si exercitiile usoare, care sa redea mobilitatea incheieturilor.

  • Fa mai multe bai cu saruri naturale

Sarurile naturale sunt menite sa diminueze durerile articulare, sa detensioneze si sa relaxeze muschii, asadar, daca suferi de dureri la nivelul membrelor inferioare si superioare, ar trebui sa iei in calcul si acest sfat.

Asadar, acestea sunt cele mai indicate remedii impotriva durerilor articulare. Tu le stiai pana acum?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.