Tricicletele sunt mijloace populare de transport pentru copii, oferindu-le libertatea de a explora lumea în siguranţă şi confort. Printre numeroasele opţiuni disponibile pe piaţă, tricicleta Doona Liki se distinge prin caracteristicile sale unice şi avantaje pentru părinţi şi copii deopotrivă. În acest articol, vom explora principalele avantaje ale tricicletei Doona Liki şi de ce este o alegere excelentă pentru familia ta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calitatea materialelor folosite:

Tricicleta Doona Liki se mândreşte cu utilizarea de materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate şi rezistenţă pe termen lung. Materialele folosite sunt non-toxice şi respectă cele mai riguroase standarde de siguranţă, asigurând că micuţul tău se va bucura de o experienţă plăcută şi sigură în timp ce foloseşte tricicleta.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Tehnologie brevetată şi unică de pliere:

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tricicletei Doona Liki este tehnologia brevetată de pliere. Cu un sistem inovator şi uşor de folosit, tricicleta se pliază rapid şi compact, economisind spaţiu şi facilitând transportul în maşină, avion sau chiar în casă.

Siguranţă şi confort:

Tricicletele Liki sunt echipate cu centuri de siguranţă, frâne şi alte caracteristici de siguranţă pentru a proteja copilul în timpul plimbărilor

Designul ergonomic al şezutului tricicletei Doona Liki asigură o poziţie corectă a spatelui şi a şoldurilor copilului, prevenind astfel apariţia unor probleme posturale. În plus, şezutul este ajustabil, permiţându-vă să adaptaţi tricicleta pe măsură ce copilul creşte şi se dezvoltă.

Parasolar tratat UV 50+:

Tricicleta Doona Liki este echipată cu un parasolar tratat UV 50+, care protejează copilul de razele nocive ale soarelui şi îi permite să se bucure de plimbări în aer liber fără să se îngrijoreze de arsurile solare. Acest accesoriu este indispensabil pentru zilele calde şi însorite.

Agreată ca bagaj de mână pe avioane:

Datorită dimensiunilor compacte după pliere, tricicleta Doona Liki este agreată ca bagaj de mână pe avioane, făcând-o un aliat perfect pentru călătoriile în familie. Acest avantaj vă permite să vă bucuraţi de plimbări cu tricicleta oriunde vă duceţi, fără să vă faceţi griji pentru transportul acesteia.

Greutate foarte mică:

Unul dintre principalele avantaje ale tricicletei Doona Liki este greutatea sa redusă. Acest lucru o face uşor de manevrat şi transportat, chiar şi pentru părinţii care călătoresc des sau au de urcat şi coborât scări cu tricicleta. Greutatea redusă nu înseamnă compromisuri în ceea ce priveşte calitatea şi durabilitatea, deoarece tricicleta este construită din materiale de înaltă calitate şi rezistente.

Accesorii opţionale diverse:

Tricicleta Doona Liki oferă o gamă variată de accesorii opţionale care pot îmbunătăţi şi personaliza experienţa copilului şi a părinţilor. Printre aceste accesorii se numără parasolarul tratat UV 50+ pentru protecţie solară, o husă de ploaie pentru zilele ploioase, o geantă de depozitare şi transport, precum şi o centură de siguranţă pentru a menţine copilul în siguranţă în timpul plimbărilor.

Caracteristici tehnice:

Sarcina maximă: 20 kg;

Greutatea produsului: 6,7 kg;

Dimensiuni tricicletă pliată: 32 x 60 x 23,3 cm;

Dimensiuni tricicletă deschisă, cu mânerul pentru părinte ataşat: 93,7 x 50 x 102,5 cm;

Dimensiuni tricicletă deschisă, fără mânerul pentru părinte ataşat: 62 x 50 x 85 cm;

Părţile textile sunt detaşabile şi lavabile.

Concluzie:

Tricicleta Doona Liki reprezintă o alegere excelentă pentru părinţii care doresc să ofere copiilor lor o experienţă plăcută şi sigură în timpul plimbărilor.

Tricicleta Doona Liki Trike este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 luni şi 3 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.