Anotimpul cel mai friguros se apropie cu paşi repezi, vremea devine tot mai rece şi capricioasă, iar acest lucru poate da bătăi de cap tuturor persoanelor care sunt nevoite să îşi aleagă ţinutele potrivite pentru locul de muncă, astfel încât să dea un aspect profesional, să ofere confort şi să asigure suficientă protecţie împotriva frigului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Munca într-un birou presupune diverse activităţi în faţa calculatorului, precum colectarea şi furnizarea de informaţii, realizarea documentaţiilor, oferirea de răspunsuri la telefoane şi e-mail-uri, dar şi activităţi interactive cu alte persoane, printre care se enumeră întâlnirile cu clienţii şi şedinţele de afaceri.

Codurile vestimentare asigură un standard de profesionalism la locul de muncă, ajută angajaţii să se concentreze asupra muncii şi pot spune ceva despre compania în care lucrează. De regulă, codurile vestimentare folosite în birouri sunt business casual sau business profesional. Aceste coduri includ articole precum cămăşile, puloverele tricotate din materiale fine, costumele apretate, rochiile şi fustele midi.

Care sunt piesele vestimentare potrivite?

În ceea ce priveşte articolele de îmbrăcăminte, este indicat ca acestea să fie confecţionate din materiale de bună calitate, realizate din fibre naturale fine şi uşoare, căci reduc apariţia transpiraţiei pe parcursul zilei de muncă şi oferă protecţie împotriva vremii reci de afară. Piesele vestimentare pot fi combinate astfel încât să dea un aspect profesional, îngrijit şi curat.

Când vine vorba de alegerea încăţămintei potrivite pentru a fi purtate la locul de muncă, confortul trebuie pus pe primul loc. Cei de la kalapod.net oferă o gamă largă de cizme, botine şi ghete, având modele diferite, potrivite pentru toate gusturile.

O ţinută pentru doamne poate fi compusă dintr-un pulover cu guler tricotat, o pereche de pantaloni căptuşiţi sau o fustă midi de lână, ulterior completate de o pereche de cizme scurte de damă, uşoare la purtare şi comode. Rochiţa tip sarafan, împreună cu o cămaşă de bumbac sau satin, creează o alternativă mai feminină, dar totodată comodă, de îmbrăcăminte potrivită pentru o zi la birou.

Accesoriile trebuie atent alese, astfel încât să nu distragă atenţia, completând armonios o ţinută şi dându-i un aspect elegant. Fularele din caşmir şi eşarfele înflorate de mătase oferă vestimentaţiei o notă colorată. Pentru doamnele care preferă să poarte rochii sau fuste pe perioada iernii, pot alege o pereche de ciorapi groşi din microfibră cu model, oferind protecţie împotriva frigului şi un aspect elegant.

A avea la îndemână un sacou sau un şal suplimentar poate fi de mare ajutor, atunci când aerul din birou este mai rece. În plus, un şal poate fi înfăşurat în jurul corpului şi poate servi drept pătură, iar aspectul profesional se păstrează.

Spre deosebire de alte locuri de muncă, activitatea de lucru într-un birou poate fi influenţată de îmbrăcămintea aleasă, de aceea este posibil să se ceară un cod vestimentar pentru a da bine în faţa clienţilor şi a partenerilor de afaceri, de aceea o vestimentaţie potrivită pentru o zi la birou trebuie aleasă încât să fie practică, confortabilă, respectiv să aibă un aspect plăcut şi curat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.