Domeniul Closed Circuit TeleVision sau mai familiar CCTV, este cunoscut drept domeniul securitatii video. Camerele de supraveghere sunt cele care formeaza in mare parte acest domeniu, cu tehnologii foarte avansate si o evolutie constanta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desi cuvantul “television” este prezent, sistemele de supraveghere video nu reprezinta o televiziune. Semnalul folosit in ambele cazuri este inchis si poate fi accesat doar local. In era internetului acest lucru poate parea demodat.

Supravegherea video este folosita in foarte multe domenii. Insitutiile foarte importante sunt dotate cu echipament video foarte avansat, insa mai nou s-a trecut si la alte forme. Politistii au inceput sa poarte camere in piept care filmeaza actiunile acestora, institutiile de invatamant folosesc camere video pentru a preda de la distanta copiilor care nu pot ajunge la cursuri si lista poate continua.

Camerele video de supraveghere sunt folosite in foarte multe domenii. Cand tehnologia a devenit mai accesibila si utilitatea unui sistem CCTV a fost confirmata de foarte multe ori, persoane simple au decis sa-si instaleze un astfel de sistem supraveghere video pentru protejarea unui anumit perimetru. Sistemele de supraveghere video au inceput sa fie utilizate si in scop casnic. Spre exemplu protejarea locuintei sau supravegherea masinii din parcare.

Utilizarea sistemelor de supraveghere video pentru scopuri personale a dus la extinderea tehnologiilor si la cresterea vanzarilor. Au aparut producatori noi, iar cei cu reputatie si-au modificat gama de produse pentru a le oferi utilizatorilor casnici solutii accesibile.

SKUT.ro, magazin specializat in sistemele de supraveghere, ofera o gama variata de produse pentru clientii din mediul residential sau firme. Varietatea de produse la preturi corecte si seriozitatea de care a dat dovada pana in prezent a propulsat  magazinul online www.SKUT.ro in topul magazinelor de echipamente CCTV. In portofoliul lor mai gasiti sisteme de alarma, sisteme de incendiu, accesorii, echipamente auto. Magazinul va ofera posibilitatea de a ridica produsele din showroom, sa le testati de fata cu specialistii lor, iar in cazul in care nu sunteti multumit de produse puteti sa le returnati in 14 zile.

Camerele de supraveghere sunt foarte avansate si pot realiza actiuni care pot parea scoase din filme. Acestea pot urmari oameni sau obiecte, pot mari imaginea intr-un punct pentru a vedea actiunea care se intampla la distanta, pot detecta miscarea si recunoaste numerele de masina sau poate chiar sa contorizeze persoanele surprise fara sa comita erori.

In timpul noptii sau cand lumina este slaba, senzorii camerelor de supraveghere si-au aratat limitarea prin diferite simptome. Fie apareau puricii de imagine care faceau detaliile sa dispara, fie culorile erau sterse sau pur si simplu contrastul si luminozitatea nu se mai puteau regla corespunzator.

In pragul in care lumina ambientala era prea slaba intrau in actiune LED-urile IR (Infrarosii). Acestea faceau posibila filmarea pe timp de noapte in conditii de iluminare slaba sau chiar deloc. LED-urile IR atasate camerelor sunt responsabile de iluminarea mediului inconjurator, dar cu sacrificiul unei imagini alb-negru. Astfel, culorile nu sunt deloc vizibile, iar unele detalii se pot pierde. Anumite LED-uri pot fi prea puternice, iar chipul unui subiect sa fie ars de lumina produsa. Din pacate pot aparea probleme

Insa toate acestea au disparut in prezent. Filmarile nocturne nu mai sunt o problema pentru nimeni datorita unei noi tehnologii: Starlight.

Aceasta tehnologie este revolutionara deoarece face posibila filmarea pe timp de noapte fara a pierde din detaliile esentiale. Imaginea ramane color, fetele oamenilor sunt vizibile si indiferent cat de intuneric este in respectiva incapere, camera video va capta continutul la o claritate superioara, color si luminoasa.

Tehnologia Starlight este disponibila pe o multitudine de camere de supraveghere si este un proces foarte sofisticat de recunoastere a culorilor. Imaginati-va ca va aflati intr-o incapere in care nu exista nici macar un fascicul de lumina, dar camera poate sa filmeze totul clar, luminos si color.

Aceasta tehnologie poate fi utilizata in foarte multe scopuri. Nu este deloc scumpa si rezolva o problema foarte deranjanta de care se loveau cei mai multi utilizatori. Acum se pot realiza filmari nocturne in format color. Imaginea este cea reala, fara supraexpunere sau pierderi de detalii.

La magazinul SKUT.ro poti gasi un sistem CCTV la preturi foarte accesibile. Specializat in produsele de supraveghere video, sisteme de alarma si incediu, dar si accesorii si echipamente auto, www.SKUT.ro are o gama variata de produse la preturi corecte. Serviciile oferite clientilor sunt de top, astfel ca oricine trece pragul magazinului se va bucura de un confort garantat. Produsele pot fi testate de catre specialisti, dreptul la retur este asigurat timp de 14 zile, iar in cazul in care se doreste instalarea produselor, partenerii instalatori se vor ocupa de munca cea mai grea. In plus, transportul echipamentelor este gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 750 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.