Conducem în fiecare zi şi ne dorim să ne protejăm maşina cât mai eficient în fiecare zi, pentru a ne bucura de această o perioadă mult mai lungă de timp. Pe site-ul echipei specializate de la AutoTime vei descoperi produsele de care ai nevoie în maşina ta. Le vei putea achiziţiona pe acestea mult mai uşor, bucurându-te de ele în fiecare zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AutoTime, magazinul online unde vei găsi atât huse pentru volan şi multe accesorii auto pe care le vei putea introduce în maşina ta sau pe suprafaţa acesteia. Varietatea produselor te ve impresiona şi îţi vei putea utiliza mult mai eficient spaţiul din maşină cu ajutorul acestora. Autoturismul tău va conţine tot ce ai nevoie pentru a-ţi organiza lucrurile personale din acesta şi pentru a oferi un confort mult mai ridicat pe parcursul timpului când conduci.

Descoperă mai multe despre:

●       Protecţia pentru volan de la AutoTime

●       Husele pentru scaunele auto

●       Covoraşele de cauciuc - protecţie ridicată

Protecţia pentru volan de la AutoTime

Alege husa pentru volanul tău ce îl va proteja pe acesta de degradarea sa în timp. Pe site-ul celor de la AutoTime vei găsi huse volan pentru toate categoriile de mărimi. Acestea pot fi fabricate atât din piele ecologică, cât şi din burete, pentru a oferi comoditatea de care ai nevoie pe parcursul condusului. Alege să achiziţionezi o husă din piele ecologică cu ac şi aţă pe care o vei putea monta chiar tu şi se va potrivi de minune acestuia. Poţi opta şi pentru una din burete se este mult mai abrazivă şi îţi oferă un control mult mai precis al volanului.

Husele pentru scaunele auto

Scaunele din maşina noastră se pot păta şi degrada cu timpul, dar putem să le protejăm pe acestea utilizând o husă de protecţie. Scaunele tale vor arăta mult mai îngrijite cu huse auto ce le vor proteja de pete şi zgărieturi. Copiii murdăresc cu diverse produse bancheta, iar din pricina acestora scaunele se vor păta, evită acest lucru cumpărând huse de protecţie de pe site-ul celor de la AutoTime.

Covoraşele de cauciuc - protecţie ridicată

Covoraşele de cauciuc, protejează mocheta de pe pardoseala maşinii. De multe ori fie intrăm grăbiţi în maşina având pe tălpi pietriş, noroi sau chiar zăpadă, iar aceste reziduuri vor rămâne pe covoraşul de protecţie. Aceste covoraşe sunt create strict pentru a proteja şi a eficientiza curăţenia în maşina pe care o conduci. Poţi scoate covoraşul afară şi să îl scuturi sau să îl speli atunci când este nevoie, fiind fabricat din cauciuc este uşor de întreţinut şi va rezistat cu trecerea timpului.

Accesoriile de interior pentru maşină sunt accesibile tuturor şi ne dorim să ne  bucurăm de acestea cât mai mult posibil, în fiecare zi, pentru a avea o maşină curată permanent. Alege să achiziţionezi accesoriile din maşina ta de pe site-ul celor de la AutoTime, vei găsi o varietate de produse dedicate autoturismului tău la preţuri accesibile fiecărui şofer.

Eşti în căutarea unei protecţii pentru volan? Descoper-o pe acesta pe site-ul celor de la AutoTime!

Contact:

0750189506

contact@autotime.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.