Bebelusii dorm 16 pana la 18 ore pe zi, iar apoi somnul ramane, pe tot parcursul vietii, fundamental pentru sanatatea si starea de bine a intregului organism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iti dai seama cel mai bine de importanta odihnei in acele perioade in care, din cauza stresului sau a unui program supraincarcat, nu poti sa dormi bine. Oricine a trecut prin astfel de episoade stie ca se simte rau si ca randamentul sau este mult diminuat.

Prin urmare, alegerea fiecarui element care contribuie la o odihna completa este esentiala. Paturile, saltelele si somierele iti determina, in mare masura, calitatea vietii. Iata, asadar, motivele pentru care numerosi cumparatori opteaza pentru un model de somiera 140x200!

Avantajele aduse de folosirea unei somiere

Comparativ cu o simpla placa realizata din PAL, beneficiile sunt numeroase, cele mai importante dintre ele fiind urmatoarele:

• folosirea unei somiere si a unei saltele de calitate contribuie in mod decisiv la o pozitie corecta din punct de vedere anatomic a corpului, pe durata somnului;

• dispersarea caldurii are loc in cel mai eficient mod posibil;

• evaporarea umezelii se realizeaza mult mai usor, cu beneficii importante pentru sistemul respirator al utilizatorului;

• ventilatia saltelei este un alt element imbunatatit, ceea ce elimina riscul de aparitie si dezvoltare a mucegaiului;

• cresterea considerabila a duratei de viata a saltelei;

Toate aceste beneficii tehnice aduse de o somiera 140x200 sau de alte dimensiuni pe care le consideri potrivite pentru dormitorul tau sunt importante pentru starea de sanatate a intregului organism. Nivelul stresului se reduce considerabil, astfel incat te trezesti mai bine odihnit si cu o stare de spirit excelenta. Se reduc presiunea arteriala si nivelul de colesterol, ce reprezinta factori de risc importanti in cazul mai multor boli. Un somn de calitate permite producerea mai multor celule cu rol in asigurarea imunitatii organismului.

Modele recomandate de somiera 140x200

Aceste dimensiuni sunt considerate ideale de majoritatea utilizatorilor, deoarece asigura confortul optim pentru doua persoane. Tocmai de aceea, exista o mare varietate de modele cu lungimea de 200 de centimetri si latimea de 140 de centimetri. Iata cateva dintre cele unanim apreciate de utilizatori!

• o somiera 140x200 cu lamele late din lemn este potrivita atat pentru saltele memory, cu latex sau spuma poliuretanica, cat si pentru cele cu arcuri. Lamelele late, realizate din lemn de fag multistratificat, au grosimea de 7 milimetri si latimea de 170 de milimetri. Ele sunt incastrate in rama patului si au garnituri speciale din material plastic. Pe langa sporirea rezistentei, acest mod de asamblare elimina si scartaitul patului. Pentru un plus de siguranta si pentru a impiedica distantarea in timp a lamelelor, o bara transversala este plasata sub acestea. Lipirea s-a realizat cu un adeziv rezistent la umiditate, iar picioarele sunt tratate termic si ignifug.

• pentru persoanele care petrec mult timp in pat deoarece sufera de o afectiune medicala ori au nevoie de o perioada de recuperare este potrivita o somiera 140x200 electrica, prevazuta cu doua telecomenzi. Isi modifica pozitia extrem de usor, asigurand postura dorita atat in timpul somnului, cat si daca utilizatorul vrea sa stea confortabil in sezut. Datorita livrarii impreuna cu un set de baterii de back-up, poate fi folosita chiar si in timpul unei pene de curent electric.

Verifica oferta magazinului online Rame-Pat.ro pentru a alege modelul potrivit de somiera 140x200! Vei avea parte de cel mai mare confort, cu efecte benefice asupra starii de sanatate a intregului organism!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.