Pe piata avocaturii din Romania exista tot mai multe case de avocatura care ofera servicii de consultanta pe diverse ramuri ale Dreptului. Companiile care doresc sa intampine eventuale probleme de ordin juridic sau se confrunta deja cu astfel de probleme pot apela la o casa de avocatura, in special daca nu detin in echipa un jurist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de alegere trebuie facuta in urma evaluarii unor criterii relevante in raport cu societatea profesionala de avocati, astfel incat sa se asigure buna functionare a intregului demers juridic. Daca te numeri printre persoanele juridice care au nevoie de consultanta, iata ce aspecte ar trebui sa ai in vedere atunci cand apelezi la serviciile unei societati de avocati!

Profesionalism si noutate

Un prim criteriu care ar trebui sa conteze in alegerea unei societati de avocatura este profesionalismul care sta in spatele abordarii juridice. O casa de avocatura profesionista se ghideaza intotdeauna dupa nevoile actuale ale clientilor. Astfel, avocatii din cadrul societatii sunt pregatiti sa ofere solutii eficiente si inovatoare la orice problema de ordin juridic cu care se poate confrunta o persoana juridica sau o institutie publica in demersul profesional. Conceptul New Law este abordat si de casa de avocatura AndrewID, fiind prima societate profesionala de avocati din Romania care isi coordoneaza activitatea in functie de noua paradigma a pietei de servicii juridice. Avantajul consta tocmai in faptul ca persoanele juridice se bucura de solutionarea rapida a procedurilor si de costuri echitabile, in conformitate cu munca depusa a avocatilor. Mai mult, conceptul New Law rectifica procedura de plata pentru serviciile juridice, astfel incat o firma de avocatura sa ofere posibilitatea clientilor sai de a plati strict pentru solutiile primite, si nu pentru cheltuieli suplimentare care includ deplasari, statul la cozi la institutiile statului sau printarea unor documente.

Tehnici de abordare

Noua paradigma a pietei de servicii juridice presupune comunicare eficienta intre avocat si client, astfel incat ambele parti sa se asigure ca au inteles reciproc probleme juridice si posibilitatile de solutionare ale acestora. Comunicarea se realizeaza cu ajutorul tehnologiei, astfel incat procesul de transmitere a informatiilor sa fie unul cat mai eficient, iar timpul sa poata fi valorificat in avantajul clientului. Specialistii AndrewID au ales sa comunice pe intelesul tuturor, prin intermediul unui limbaj uzual pentru a preveni eventualele neclaritati, motivand optiunea prin faptul ca fiecare client care calca pragul casei de avocatura doreste mai mult decat sfaturi si recomandari juridice intr-un limbaj tehnic si dificil de inteles pe deplin.

Renume

Desi din ce in ce mai multe firme de avocatura mizeaza pe strategia de branding, nu toate reusesc sa isi construiasca un renume in aceasta industrie. Chiar daca nu este un criteriu atat de important fata de cele mentionate, reputatia pe care o are o casa de avocatura influenteaza colaborarea cu fiecare persoana juridica. Pentru consiliere juridica si servicii in-house, intra pe Andrewid.ro si consulta oferta variata de servicii de specialitate din diferite ramuri ale dreptului precum Drept Comercial, Drept Administrativ, Drept Fiscal etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.