Unele dintre cele mai căutate accesorii - când vine vorba de cadoul făcut unei femei - sunt fără îndoială bijuteriile. Argintul, acesta reuşeşte întotdeauna să mulţumească gusturile pretenţioase. Domnii ştiu că aceste mici obiecte strălucitoare sunt slăbiciunea oricărei femeie şi pleacă în căutare cu mult timp înaintea unei aniversări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă de cele convenţionale s-a tot vorbit, iată că în acest articol vor fi detaliate informaţii despre bijuteriile cu chihlimbar. Despre acest pietre preţioase din componenţa bijuteriilor nu se ştiu prea multe informaţii. Mai jos veţi găsi detalii ce v-ar putea face să cumpăraţi şi să oferiţi cadou un inel cu chihlimbar, şi nu numai, puse la dispoziţia publicului de DARCHI.

O piatră preţioasă cu o lungă istorie

Chihlimbarul şi implicit pietrele acestuia datează încă din Antichitate. Acestea sunt folosite pentru realizarea bijuteriilor, a talismanelor şi chiar a obiectelor decorative. Fiind disponibile în nuanţe colorate, vibrante totodată, se spune despre ele că ar fi benefice pentru sănătatea fizică şi cea mentală. În prezent, pietrele de chihlimbar sunt folosite mai des în realizarea bijuteriilor. Textura acestora se îmbină armonios cu argintul, astfel luând naştere combinaţii unice ce aşteaptă să fie văzute pe mâini elegante.

Spre deosebire de diamant, care este o piatră preţioasă dură, chihlimbarul este o piatră fragilă, cu o duritate mică. Acest lucru permite sculptarea lui în diverse forme. Ambra galbenă, cum mai este cunoscută piatra de chihlimbar, era utilizată în trecut pentru prepararea băuturilor care aveau ca rol combaterea anumitor afecţiuni. Oamenii erau de părere că pietrele de chihlimbar aveau proprietăţi miraculoase. Nu se ştiau prea multe informaţii despre acesta, aşa că s-au tot creat mituri şi legende legate de apariţia lui.

Bijuterii de efect disponibile la DARCHI | dar chihlimbar

DARCHI, prin furnizarea acestor bijuterii doreşte să popularizeze această piatră. Chihlimbarul, având un aspect estetic plăcut, creează un impact vizual de excepţie atunci când este purtat atât de femei, cât şi de bărbaţi. În gama de produse a acestui magazin online se găsesc pandantive, broşe, cercei, brăţări, dar şi butoni pentru cămăşile purtate de domni. Aceştia din urmă pot constitui un cadou de efect şi nu veţi da greş cu un astfel de dar.

Datorită complexităţii acestor pietre, bijuteriile prelucrate au culori care atrag privirea şi sunt rezistente în timp. Pentru a se realiza obiecte decorative, care să conţină chihlimbar, acesta trebuie să treacă printr-o serie de procese termice pentru a se putea obţine culorile dorite. De asemenea, sunt folosite şi anumite efecte care pun în valoare frumuseţea acestei pietre. Obiectele decorative care conţin această piatră pun în valoare aspectul şi oferă totodată culoare camerei.

DARCHI, cu site-ul darchi.ro, vă pune la dispoziţie produse care conţin chihlimbar, dar şi alte materiale care contribuie la înfrumuseţarea casei, dar şi a aspectului fizic. Puteţi comanda de pe site, unde veţi găsi detalii mai pe larg despre beneficiile acestei pietre, precum şi istoria ei de-a lungul timpului. Faceţi un cadou inspirat, iar recompensa cea mai mare pentru dumneavoastră va fi reacţia celui care va primi în dar o bijuterie cu chihlimbar!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.