Ni se predică de ceva vreme că online este mai simplu. Dacă nu ne-am dat seama de asta până acum, pandemia a venit cu o astfel de lecţie, în sensul în care online a fost singura cale să mai putem comunica, munci, comanda mâncare şi altele. Online este chiar mai eficient să îţi faci cumpărăturile, fie că vorbim despre achiziţii vestimentare sau despre decoraţiuni interioare. Dacă ai descoperit CashBack Shopping deja ştii asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum să cumperi online mai avantajos ca oricând

Aşa cum vei găsi şi în pagina oficială, Cashbackshopping.ro, oricine poate obţine bani înapoi pentru fiecare comandă efectuată doar online, prin intermediul acestei platforme, în unul din magazinele partenere. Şi sunt participante aici peste 700 de magazine, de unde poţi alege produsele necesare, fie că este vorba despre cele pentru adulţi sau copii, articole vestimentare, accesorii, cosmetice sau încălţăminte, etc.

Pentru a beneficia de cashback la cumparaturi online trebuie respectaţi câţiva paşi simpli. Metoda este una destul de populară mai ales peste hotare şi iată că şi în România timid şi sigur începe să prindă la public.

Nu costă nimic şi este mai simplu decât ai crede

Concret, pentru că tu să primesti bani inapoi la cumparaturile online trebuie să te înregistrezi în cadrul platformei cashbackshopping. Durează foarte puţin şi este gratuit. Utilizatorul nu este condiţionat de absolut nimic. După validarea contului poţi alege să experimentezi această aventură.

Cumpără din acest portal orice ai nevoie. Trebuie să faci comandă online şi din acest site. După confirmarea comenzii în contul tău se adună acel cashback, care diferă în funcţie de comandă şi de magazin. Comisioanele acestea pot fi de până la 10%.

Este grozav să vezi cum pentru fiecare comandă a ta e ca şi cum ai fi răsplătit pentru ea. Aduni cashback şi când soldul atinge pragul de 50 de lei poţi cere cashback-ul în contul bancar.

Încurajează lumea să cumpere smart

Trăim acele vremuri în care avem acces la informaţie şi este destul de uşor să căutăm stoc de produse necesare, să comparăm preţurile şi să alegem de unde cumpărăm, încât să fie mai avantajos. Este mai uşor ca oricând să răsfoim cataloage de produse, ceea ce fizic ar însemna mult prea mult timp consumat. Nu este de ajuns!

Ofertele sunt atât de variate. Dar mergi la sigur ştiind că pe lângă selecţia ta riguroasă privind magazinul din care să cumperi ce te interesează, poţi alege portalul care te ajută să câştigi ceva în plus pentru fiecare comandă efectuată. Câştigul acesta este unul real. Este un win-win pentru cei implicaţi, adică pe de-o parte sunt magazinele online care au nevoie de putere de cumpărare, pe de altă parte este vorba despre cumpărătorii care sunt răsplătiţi cu un procent atractiv pentru fiecare dată când fac shopping online. Asta înseamnă cu adevărat să cumperi smart!

Fie că eşti vânător de oferte în general sau nu, te vei bucura să ştii că poţi câştiga bani înapoi pentru cumpărăturile online. Invită-ţi şi prietenii la CashBack Shopping.

Contact:

office@cashbackshopping.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.