Pentru toţi cei care s-au calificat în programul Casa Verde 2023 acum este timpul să aleagă pe cei care urmează să le monteze panourile fotovoltaice. Nu vă grăbiţi să faceţi această alegere până când nu sunteţi 100% convinşi. Prestatori sunt destul de mulţi, nu asta ar fi o problemă, ci cum să faceţi diferenţa între ofertele acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Important de subliniat este că din lista celor care au echipa cu instalator validat AFM 2023 veţi alege probabil pe cei care pot monta panourile şi fac şi ceva mai mult. Amintim despre LSG Group şi pentru cei care urmează să ia această decizie, iată şi de ce merită să colaboraţi cu această companie:

  • Aveţi toate serviciile asigurate

Aparte de alegerea panourilor, consilierea inclusă pentru că mulţi încă nu ştiu ce să aleagă încât funcţionarea acestor panouri să le fie de folos. Numărul de panouri depinde şi de calcule prin care să reiasă care este consumul vostru de energie, deci cât ar trebui să acoperiţi cu panourile fotovoltaice. De obicei însă este recomandat să supradimensionaţi sistemul pentru că veţi avea consumatori în mod constat şi mai apar şi alţii pe parcurs. Dacă analizăm puţin situaţia ne dăm seama că mai toată aparatura unei case este un mare consumator de energie electrică.

LSG Group are şi pachete de servicii, panourile fotovoltaice le montează, le pune în funcţiune şi pe termen lung poate asigura mentenanţă şi intervenţii.

  • Aveţi rapiditate în execuţie

LSG Group lucrează cu echipe proprii şi cu echipamente proprii, aşadar ideea de intermediere de servicii nu este aici. În plus, pachetele puse la dispoziţie sunt nu doar despre montarea panourilor, ci acoperă şi tot ce ţine de accesorii pentru montaj - este inclus şi cadrul suport, pentru care se oferă garanţie.

  • Echipă de oameni experimentaţi, acreditaţi

Personalul este instruit, are experienţă practică pe teren şi este, desigur, reprezentată de instalatori acreditaţi AFM 2023.

  • Feedback pozitiv

Desigur că în lista pusă la dispoziţie în cadrul programului Casa Verde 2023 este uşor de ales prestatorul de servicii. Însă beneficiarii acestui program îşi doresc ceva mai mult decât atât. Este vorba despre încrederea că vor colabora cu unii dintre cei mai buni. Aşadar o recomandare este de a verifica dacă promovarea unora coincide cu realitatea. În cazul companiei LSG Group vorbim despre ani de experienţă pe piaţa de profil. Nu a apărut din senin, aşadar nici nu sunt şanse să dispară subit. Are experienţă în domeniu nu doar în ceea ce priveşte proiectele de montare panouri fotovoltaice în ţară. Are un vast portofoliu privind proiectele similare desfăşurate în străinătate. În plus, este singura şi prima companie de profil care a proiectat, executat şi a pus în funcţiune sisteme de stocare a energiei de tip 7MW, pentru servicii de reglaj secundar pentru Transelectrica.

În cazul acestei companii un rapid research făcut online vă ajută să vă daţi seama cu cine colaboraţi. Este vorba despre cei care oferă, la pachet cu serviciile pe care le promit, profesionalism. Contează la fel de mult şi cât de prompt şi serios este un prestator de servicii. Iată că le-aţi găsit pe toate, în prezenţa unei singure echipe!

Interesaţi de ofertă? Luaţi legătura cu echipa

Pentru cei care doresc acum sau pe viitor un astfel de proiect dus la bun sfârşit, pentru cei care înţeleg cât de important este să fie prosumatori şi să devină independenţi din punct de vedere energetic LSG Group este la un click distanţă. Din pagina oficială pot solicita o ofertă de preţ, întrucât fiecare solicitare este un proiect personalizat. Detalii sunt în această pagină - lsg-group.eu/web-ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.