Cumpărarea unei maşini SH este o decizie importantă, mai ales dacǎ optezi să o achiziţionezi prin intermediul unui site de licitaţii online. Înainte de a alege de unde să achiziţionezi maşina, ar trebui să te hotărăşti asupra modelului dorit şi asupra bugetului disponibil pentru această investiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul de fabricaţie reprezintă un alt aspect crucial în decizia de a cumpăra o maşină second-hand (SH). Poate doreşti să achiziţionezi un BMW fabricat până în 2011 sau un Mercedes din 2014.

Indiferent de preferinţele tale, pe Direktcar.ro vei găsi o gamă variată de maşini second-hand, potrivite pentru orice buget şi cerinţe. Maşinile listate pe platformă sunt vândute de către proprietari, iar platforma de licitaţii auto online facilitează procesul de selecţie şi licitaţie, asigurând transparenţa şi accesul la o ofertă variată.

Pentru a licita pe platforma auto Direktcar.ro, trebuie să te înregistrezi ca utilizator, furnizând o adresă de e-mail şi un număr de telefon valide. Licitaţia pentru maşini se desfăşoară într-un interval de cel mult 7 zile, iar utilizatorii pot plasa oferte crescătoare pentru maşinile dorite, vizibile pe platformă înainte de închiderea licitaţiei auto.

Este important de reţinut că preţul de pornire nu este preţul de vânzare, iar licitaţia se prelungeşte cu încă 2 minute de fiecare dată când se înregistrează o nouă ofertă în ultimele 2 minute din intervalul de licitaţie. Maşinile listate la licitaţie au un preţ minim agreat de vânzător, iar în cazul în care acest preţ nu este atins, vânzătorul decide dacă vinde sau nu maşina la valoarea celei mai mari oferte.

Este recomandat să vizitezi maşinile fizic înainte de a plasa o ofertă, pentru a te asigura că ele corespund cerinţelor tale. Vizionarea este disponibilă pentru fiecare lot în parte, iar detaliile sunt disponibile pe site-ul Direktcar.ro.

Câştigătorul licitaţiei va fi anunţat prin e-mail şi va primi datele de contact ale vânzătorului după achitarea taxei de licitaţie auto de 1% din valoarea tranzacţiei. Vânzarea maşinii se efectuează direct între cumpărător şi vânzător, iar comisionul de licitaţie se plăteşte către Direktcar.ro doar în cazul în care oferta este acceptată de către vânzător.

Cumpărarea maşinii second hand pentru care a fost acceptată oferta este obligatorie, iar neachitarea taxei de licitaţie atrage daune echivalente cu dublul comisionului. Pe Direktcar.ro există şi opţiunea de vânzare fără preţ rezervat, unde câştigătorul licitaţiei este cel cu oferta cea mai mare.

Achiziţionarea unei maşini prin Direktcar.ro este o modalitate sigură şi transparentă de a cumpăra o maşină second-hand, oferind acces la o gamă variată de opţiuni şi facilitând procesul de licitaţie în beneficiul atât al cumpărătorului, cât şi al vânzătorului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.