Startup-ul fin-tech, 123credit.ro, care faciliteaza accesarea de credite bancare si nebancare anunta adaugarea unui nou produs de creditare pe platforma: creditul de nevoi personale Expresso de la BRD, cu proces de aplicare 100% online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua evoluţie aduce numarul total de produse de creditare disponibile pe site la un total de 180 de oferte, dintre care 73 de credite de nevoi personale si 107 de credite ipotecare.

“Parteneriatul nostru cu BRD a inceput in august 2021 cu listarea ofertelor de credit ipotecar pe platforma. Ne bucuram ca am reusit sa crestem această colaborare si sa mai adaugam un produs pe care vizitatorii site-ului nostru il pot accesa si la care pot aplica 100% online pe platforma partenerului.” spune Sebastian Piu, Co-fondator 123Credit.ro

 

Prin Creditul Expresso de la BRD poti accesa 100% online, in maximum 15 minute, o suma de pana la 130.000 Lei, cu o dobanda fixa incepand de la 9,45%.

 

Creditele de nevoi personale sunt accesate de clienţii persoane fizice pentru diverse scopuri: proiecte personale, renovarea locuintei, achizitii de produse costisitoare, , vacante, achizitii auto, etc. Banca va calcula suma maxima pe care o poate acorda in functie de profilul si gradul de indatorare al aplicantului la credit.

Perioada maxima a unui credit de nevoi personale este de 5 ani, creditul Expresso de la BRD beneficiind de dobanda fixa pe tot parcusul perioadei de creditare. Accesand un credit cu dobanda fixa, vei fi protejat de fluctuatiile costului de credit, deoarece ratele lunare nu vor fi afectate de schimbarile IRCC.

 

Utilizatorii pot studia toate caracteristicile produsului de creditare in sectiunea de comparator pe 123Credit.ro. Dupa verificarea eligibilitatii, utilizatorii sunt redirectionati catre sistemul BRD de aplicare la credit unde experienta digitala continua. Odata confirmate toate informatiile demografice si financiare, experienta se incheie cu intrarea sumei împrumutate in contul deschis la BRD. 

 

Spre deosebire de experienta clasica de accesare a unui credit bancar, utilizatorul nu trebuie sa se deplaseze la sucursala bancii si sa semneze documentatia de credit in format fizic. Digitalizarea intregului proces de accesare a creditului reduce atat efortul utilizatorului, cat si timpul pana la accesarea propriu-zisă a banilor. 

 

Afla mai multe despre Creditul Expresso pe 123credit.ro.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.