Începe un an nou şcolar, moment ce nu are cum să nu fie în prim plan cu tot felul de liste cu achiziţii necesare. Să nu uităm însă că începerea unui nou an şcolar înseamnă şi pregătirea emoţională a şcolarului. Dacă ghiozdanul este gata, atunci avem în atenţie şi o nouă pereche de ochelari. De ce tocmai acum? Sunt multe cazuri ale celor care au descoperit la copiii lor probleme de vedere în timpul anului şcolar. În lipsa unor simptome, nu au efectuat consult de rutină şi au descoperit dintr-o dată că sunt necesari ochelarii de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâmpinaţi un an nou şcolar şi cu o nouă pereche de ochelari. ÎI puteţi comanda de la EXPERTOPTIC şi iată ce oferte aveţi la îndemână!

Consult gratuit, programări online

Înainte de toate trebuie stabilite dioptriile. În acest sens consultul optometric devine necesar înainte de a alege ochelarii. La EXPERTOPTIC aveţi gratuitate în acest sens şi este de preferat să vă programaţi anterior. Puteţi face asta simplu şi rapid, online sau telefonic, la magazinul de optică mai aproape de dumneavoastră. Sunt 6 locaţii în total, în oraşe precum: Botoşani (două), Piatra Neamţ, Rădăuţi, Fălticeni, Roman şi Suceava. În unele cazuri magazinele sunt în centre comerciale, cu un program de funcţionare extins. Aşadar aveţi posibilitatea de a vizita magazinul oricând până la finalul unei zile, fără să mai fie un inconvenient faptul că programul clasic vă dezavantajează.

Gamă variată de rame de ochelari, pentru toate preferinţele şi bugetele

Atât adulţii, cât şi adolescenţii se vor bucura de o gamă variată de rame de ochelari la EXPERTOPTIC. Sunt constant completate colecţiile de la Guess, Armani, Dolce&Gabbana, Ana Hickmann sau Silhouette printre altele. Sunt linii exclusiv feminine, masculine sau unisex. Evident, vorbim de unele dintre cele mai căutate branduri de nişă. Aşadar veţi putea alege ceva modern, în pas cu moda actuală. 

Diferite culori, mărimi şi forme. Vă veţi bucura deopotrivă şi de varietatea de preţuri. Tot de aici vă alegeţi şi lentilele potrivite, cu dioptriile aferente şi tratamentele specifice aplicate, astfel încât să vă configuraţi total ochelarii de vedere necesari.

Să vă acomodaţi cu ochelarii de vedere este un mit!

Este incontestabil faptul că ochelarii de vedere vă schimbă radical aspectul. Însă, este un mit că trebuie să vă acomodaţi cu aşa ceva. Asta dacă alegeţi ceva potrivit de la bun început. Mulţi sunt tentaţi să facă o alegere pe baza a ceea ce impresionează la prima vedere. Când, de fapt, contează fiecare detaliu în armonie cu trăsăturile chipului.

Consilierii de la EXPERTOPTIC vă ajută să alegeţi ceva potrivit ca formă, cromatic de asemenea, ochelarii de vedere care nu trebuie să fie grei şi un chin să îi purtaţi zi de zi. Ei devin parte din rutina zilnică, astfel încât să vă simţiţi bine şi mândri când îi purtaţi.

Consultaţi oferta curentă online şi în magazinele fizice!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.