Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tezaur Investment Group aparţine de  cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din capitală – Grupul TEZAUR – şi are peste 20 de ani experienţă în domeniu. Compania deţine 49 de locaţii de lux în Bucureşti şi un magazin online de bijuterii unice:www.tezaurshop.ro

Întotdeauna când alegi o agenţie de amanet este bine să citeşti şi recenziile clienţilor despre ea. Acestea sunt luate în serios şi de compania respectivă, pentru că ele servesc la luarea unor decizii, care să ajute la succesul şi creşterea afacerii în viitor.

Tezaur are o reţea deagenţii de amanet în capitală, dar se remarcă şi prin prezenţa online, prin servicii de calitate înaltă, precum:

  • Serviciul Amanet de Acasă
  • Serviciul de împrumut prin credit rapid
  • Serviciul de schimb valutar, cu cel mai bun curs valutar la euro şi dolari şi posibilitatea de a negocia un curs preferenţial
  • Vânzarea de bijuterii din aur alb, galben şi bijuterii cu diamante.

Păreri Tezaur – Împrumuturi de amanet sigure şi avantajoase

Dacă doreşti să-ţi amanetezi sau să-ţi vinzi unele bijuterii, poţi alege serviciul Amanet de Acasă. Clienţii care au folosit deja acest serviciu au spus că asta este cea mai bună modalitate de a obţine numerar rapid şicel mai bun comision de pe piaţă.

De-a lungul anilor, s-a demonstrat faptul că celor de la Tezaur le pasă de clienţi şi de aceea ţin cont de necesităţile lor financiare şi caută să le răspundă prompt, oferindu-le cea mai bună consultanţă.

Din evaluările clienţilor reiese că românii au folosit în mod frecent serviciul Amanet de Acasă şi nu au fost niciodată dezamăgiţi. Acest serviciu oferă multe avantaje, care sunt pe placul clienţilor interesaţi de amanetarea bunurilor din aur:

  • Poţi amaneta oricând, din confortul casei;
  • Poţi stabili ora şi data pentru a veni un curier, pentru a ridica gratuit obiectele din aur şi pentru a le transporta la sediul agenţiei;
  • Bunurile din aur sunt evaluate rapid şi gratuit de specialişti acreditaţi, la agenţie şi apoi ei stabilesc cel mai bun preţ pentru aur;
  • Garanţiile din aur sunt păstrate într-un depozit al agenţiei, în condiţii de maximă siguranţă;
  • Ai posibilitatea de a realiza rambursarea convenită a împrumutului oricând;
  • Poţi reînnoi contractul încheiat cu agenţia, în fiecare lună;
  • După achitarea împrumutului din contract, nu mai rămâne decât să-ţi recuperezi imediat bunurile din aur amanetate.

Tezaur, în cei peste 20 de ani de activitate, a căutat să furnizeze mereu servicii de calitate, care să fie corecte şi să răspundă nevoilor clienţilor acestei companii.

Grupul oferă clienţilor şi acum servicii de creditare, dacă aceştia au nevoie de bani. Un credit la Tezaur poate fi obţinut în doar 5 minute, cu un act de identitate şi o garanţie din aur. De regulă clienţii sunt foarte mulţumiţi de condiţiile agenţiei, care sunt foarte flexibile şi de faptul că pot lăsa garanţie obiecte de valoare precum: o bijuterie din aur sau cu diamante, un ceas de brand, sau o monedă din aur.

Contractul se încheie pe o perioadă de 30 de zile, dar cu posibilitatea de reînnoire în fiecare lună. Clienţii sunt încântaţi că pot rambursa împrumutul oricând şi au cel mai bun comision de pe piaţă. Ei au şi posibilitatea dea achita unele obiecte amanetate şi de a le lua acasă, în aceeaşi zi. De asemenea, au posibilitatea de a retrage anumite obiecte din aur, fără a achita contractul încheiat cu agenţia.

Tezaur este un loc grozav de amanet şi cumpărare de bijuterii din aur, aici serviciile sunt întotdeauna grozave, spun mulţi clienţi. În opinia lor, Tezaur ar trebui să fie prima alegere pentru mulţi români, care caută o agenţie de amanet.

Modalităţile de plată la Tezaur, la cumpărarea de bijuterii din aur, de 14 K şi 18 K, sunt diverse. Poţi plăti în rate fără dobândă prin cardul de credit, poţi plăti online direct pe site, cu un card bancar, sau poţi plăti ramburs în momentul livrării produsului achiziţionat.

Bijuteriile de la Tezaur sunt excelente din punct de vedere calitativ şi au şi Certificat de Garanţie. Ele se pot achiziţiona şi în rate, cu un avans de 20%. Pentru asta se va încheia şi un contract de tip amanet cu agenţia, la care dobânda estemică, de numai 0,01% pe zi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.